HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Mart 2020 Pazartesi Saat: 10:29

GÜNDOĞDU, MAAŞINI BAĞIŞLADI

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle İHH tarafından başlatılan “Şimdi Dayanışma Vakti” yardım kampanyasına maaşını bağışladı.   Milletvekili Gündoğdu, yaptığı aç
GÜNDOĞDU, MAAŞINI BAĞIŞLADI

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle İHH tarafından başlatılan “Şimdi Dayanışma Vakti” yardım kampanyasına maaşını bağışladı. 

 Milletvekili Gündoğdu, yaptığı açıklamada; “Hükümetimiz, Dünya’yı etkisi altına alan salgın hastalığa karşı en güçlü tedbirleri almakta, Dünya’da eşine az rastlanır bir mücadele yürüterek, salgından en az zararla çıkmamız için gecesini gündüzüne katmaktadır.

Modern tıbbın gerektiği her şey hastalığın bertaraf edilmesi için ve vatandaşlarımızın sağlığı için seferber edilmektedir. Ancak, bunun yanında, yetkililerin uyarılarını dikkate almamız çok ama çok önemli bu salgını evimizde kalarak ve kişisel temizliğimize dikkat ederek birlikte engelleyebiliriz. Zorunlu haller dışında evimizden dışarı çıkmayalım, bu hepimizin iyiliği için yapılan bir düzenleme ve uygulamadır. ALLAH cc. Ülkemizi, Milletimizi devletimizi ve tüm insanlığı semavi ve arzı afetlerden ve salgın hastalıklardan korusun” dedi.

Milletvekili Gündoğdu, Bu zor günlerde ülkemizdeki yaşlı, kronik hasta ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak için bir çok vakıf ve derneğin yardım çalışmalarına başladığını hatırlatarak, kendisinin de İHH’nın başlattığı “Şimdi Dayanışma Vakti” kampanyasına maaşını bağışlayarak bir nebze olsun katkıda bulunduğunu ifade ederek, imkanı olan vatandaşlarımızın da bu gibi sosyal organizasyonlarına destek vermelerinin önemine vurgu yaptı.

 

Anahtar Kelimeler : GÜNDOĞDU, MAAŞINI, BAĞIŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız