HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Mayıs 2020 Pazar Saat: 13:34

KIZILAY’DAN YARDIMI SEFERBERLİĞİ

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yardımlarına hız veren Türk Kızılay, ülke genelinde bulunan yüzlerce şube ve temsilciliklerinin desteğiyle 81 ilde tek tek vatandaşların kapısına giderek gıda kolisinin yanı sıra el dezenfektanı, mask
KIZILAY’DAN YARDIMI SEFERBERLİĞİ

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yardımlarına hız veren Türk Kızılay, ülke genelinde bulunan yüzlerce şube ve temsilciliklerinin desteğiyle 81 ilde tek tek vatandaşların kapısına giderek gıda kolisinin yanı sıra el dezenfektanı, maske ve bilgilendirme broşürü dağıtıyor.
 
“Dertler Paylaştıkça Bitecek Yeter Ki İnan Buna” sloganıyla başlattığı Ramazan kampanyasına durmaksızın devam eden Türk Kızılay, Ramazan ayı boyunca toplamda 10 milyon vatandaşa yardım ulaştırmayı hedefliyor. 81 ile yayılmış geniş şube ve temsilcilik ağının desteğiyle yardım ulaşmayan kimse kalmayana dek faaliyetlerine devam eden Kızılay, kapı kapı gezerek yaptığı gıda kolisi yardımıyla birlikte vatandaşları koronavirüse karşı da bilinçlendirmeye devam ediyor. Kızılay, gıda kolilerinin yanı sıra el dezenfektanı, maske ile koronavirüse karşı korunma yolları ve evde yapılması gereken egzersizleri anlatan bilgilendirme broşürlerini de dağıtıyor. Vatandaşların hayır dualarını alan Kızılaycılar, el dezenfektanı ve maske kullanımını da uygulamalı olarak anlatıyor.
 
Ramazan ayı boyunca şube ve temsilcilikler aracılığıyla 350.000 aileye, yaklaşık 1.4 milyon ihtiyaç sahibine gıda yardımı yapacak olan Türk Kızılay, hazırlanan 200 bin hijyen paketi ve 350 bin el dezenfektanıyla da 1.15 milyon kişiye ulaşacak. Daha çok yardım ulaştırılması adına ise hayırseverler bağışlarını Kızılay’a ulaştırabiliyor. Bu yıl koronavirüs tedbirleri kapsamında yurtiçi yardımlarına daha çok odaklanan Kızılay, Ramazan ayı boyunca yardımlarını 207 milyon liralık dev bütçeyle gerçekleştirecek.

 

Anahtar Kelimeler : KIZILAY’DAN, YARDIMI, SEFERBERLİĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız