HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Eylül 2016 Salı Saat: 11:21

“GENÇLİK KOLLARI GELECEĞİMİZ YARINLARIMIZ”

Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı, Ak Parti Ordu Gençlik Kollarını Kızılcahamam eğitim kapında ziyaret etti.
“GENÇLİK KOLLARI GELECEĞİMİZ YARINLARIMIZ”

Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı, Ak Parti Ordu Gençlik Kollarını Kızılcahamam eğitim kapında ziyaret etti.

 Ordu Milletvekili Ergün Taşcı, Ak Parti Ordu Gençlik Kollarını Kızılcahamam Eğitim Kamplarında ziyaret edip, genç siyasetçilerle sohbet etti.

 

Buluşma sonrasında açıklamalarda bulunan Ordu Milletvekili Ergun Taşcı, Ordu gençlik kollarımızın Ankara’da Kızılcahamam da kampta olduğunu duyunca onları ziyaret edip sohbet etmek istedik. Onlar bizim yarınlarımız ve bu ülkenin geleceği genç siyasetçiler. Ülkemizin bulunduğu şu zor günlerde toplumumuzun herkesi mi ile istişarelerde bulunmak, onları bilgilendirmek bizim üstümüze düşen en önemli görevlerin başında geliyor. Genç siyasetçilerimizle toplantımız sıcak bir ortamda gerçekleşti, zaten tamamını Ordu’dan tanıdığımız yol arkadaşlarımız. Kendileri ile önemli konulara değindik çünkü onların eğitimi parti olarak bizim birincil önceliğimiz. 15 temmuz gecesi ve sonrasında yaşananlar, ülkemizin genel gündemi, coğrafyamız ve dünya da yaşanan gelişmeler ile alakalı verimli bir sohbet oldu. Onlarında bu konulardaki görüş ve düşüncelerini dinledik.

Taşcı; ‘’AK gençliği bugüne kadar onurunu çiğnetmedi, bundan sonra da çiğnetmeyecek. 15 Temmuz gecesi gösterdi ki, bu gençlik Allah'ın izniyle şehitlerine, milletine mahcup olmayacak ve olmadı da. Bu gençlik, kendisine umut bağlayan bu aziz milleti, kendisini örnek alan dünya gençlerine inşallah lider bir gençlik olacak. Biz onları asımın nesli olarak görüyor ve öyle yetiştirmeye uğraşıyoruz’’ dedi.

 

Taşçı konuşmasına; ‘’15 Temmuz gecesi verdikleri emsalsiz mücadele için, döktükleri alın teri için, yaptıkları fedakârlıklar için, bu davaya yüreklerini ortaya koydukları için onlarla gurur duyduğumu belirtmek istiyor, şükranlarımı sunuyorum’’ diye devam etti.

 

Taşcı; ‘’Biz parti olarak darbeler karşısında, müdahaleler karşısında, hukuksuzluk karşısında, çeteler ve cunta karşısında dik durduk. Asla ve asla çetelere, mafyaya, cuntaya, hukuksuzluğa boğun eğmedik, göz yummadık. Bayrağımızı, toprağımızı nasıl namusumuz, şerefimiz biliyorsak, milli iradeyi de aynı şekilde namusumuz, şerefimiz bilecek en güçlü şekilde savunacak ve muhafaza edeceğiz. Ben bu gençliğe yürekten inanıyorum ki, bu AK gençlik, aynı dava, millet ve bayrak şuuru ile emaneti, bayrağı teslim alıp, milletin yüzünü kara çıkartmayacak, millete karşı mahcup olmayacak, milleti hayal kırıklığına uğratmayacaktır ve bu ülkenin 2023 hedeflerine ulaşmasında en büyük en büyük rollerden birini oynayacaktır’’ dedi.

 

Ordu gençlik kolları da Ordu Milletvekili Ergün Taşcı’nın kendilerini kamplarında ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ve vekillerine bu nazik davranışından dolayı teşekkür ettiklerini bildirdi.

 

(HABER MERKEZİ)


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız