HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Haziran 2020 Pazartesi Saat: 11:10

BAŞKAN GÜLER, ESNAFIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Güler, Altınordu İlçesi Akyazı Mahallesi’nde bulunan Rus Pazarı’nda esnafları ziyaret edip, talep ve önerilerini din
BAŞKAN GÜLER, ESNAFIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Güler, Altınordu İlçesi Akyazı Mahallesi’nde bulunan Rus Pazarı’nda esnafları ziyaret edip, talep ve önerilerini dinledi.

Ordu’da göreve geldiği günden bu yana haftanın belirli günlerinde esnaf ve vatandaş ziyareti yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bu kez de Rus Pazarı esnafıyla bir araya geldi. Beraberinde daire başkanları ve ilgili müdürlerle birlikte esnafları ziyaret eden Başkan Güler, esnafların talep ve önerilerini dinleyip not aldı. Tespit ettiği sorunların çözülmesi için daire başkanlarına talimat veren Başkan Güler, şehrin tüm paydaşları ile sorunları birlikte çözeceklerini söyledi

 ESNAFLARIN SORUNLARININ ÇÖZÜLMESİ İÇİN TALİMAT VERDİ

Rus Pazarı esnafına yaptığı ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Güler, “Halkın arasında hem ihtiyaçlarını hem de şikayetlerini dinliyoruz. Aynı zamanda eksiklikler ve sıkıntılar varsa onları konuşuyoruz. Dün de vatandaşlarımızla bir araya gelmiştik. Çay içtik sorunlarını dinledik. Onlarla bir arada olmak bize huzur veriyor ve sonuç almış oluyoruz. Dertlerini başkalarına söyleyemiyorlar. Sohbet esnasında sorunlarını bizlere söylüyorlar. İlgili arkadaşlarımız da hemen harekete geçerek sorunları çözüme kavuşturuyor” diye konuştu.

ZİYARETLER ÇAT KAPI YAPILIYOR

Esnaf ve vatandaşlara yaptığı ziyaretleri, yerinde çözümü ve istişareyi çok önemsediklerini belirten Başkan Güler sözlerini şöyle sürdürdü; “Tüm derdimiz vatandaşlarımızın sağlık ve huzuru. Yerinde çözümü önemsiyoruz. Mesela buraya hiç haber vermeden geliyorum ve gerekli denetimleri yapıyoruz. Belediyenin tüm ekipleriyle birlikte vatandaşlarımızın ayağına gidiyoruz”

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER, ESNAFIN, TALEPLERİNİ, DİNLEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız