HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Haziran 2020 Pazartesi Saat: 10:03

VALİ SONEL, HAYRAN KALDI

  Ordu Valisi Tuncay Sonel, Aybastı ilçesinde bulunan Perşembe Yaylasında ki dünyaca ünlü mendereslerin kıyısında bulunan gölet ile doğal güzelliği ve faunasıyla ilgi çeken Çiseli Şelalesine hayran kaldı. Karadeniz Bölgesinin yabanc
VALİ SONEL, HAYRAN KALDI

 

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Aybastı ilçesinde bulunan Perşembe Yaylasında ki dünyaca ünlü mendereslerin kıyısında bulunan gölet ile doğal güzelliği ve faunasıyla ilgi çeken Çiseli Şelalesine hayran kaldı.

Karadeniz Bölgesinin yabancısı olmadığını daha önce Gümüşhane ve Trabzon’da çalıştığını söyleyerek “Karadeniz’in derelerinin ya da yaylalarının spor amaçlı kullanılması, sporun gelişmesini sağladığı gibi turizmin gelişmesini de sağlayacaktır” dedi.

Vali Tuncay Sonel, ilimizin önemli turizm destinasyonlarının yer aldığı Aybastı ilçesinde gezi, inceleme ve ziyaretlerde bulundu.
21 Haziran 2020 tarihinde Ordu’daki görevine başlayan Vali Tuncay Sonel, hafta boyunca bir yandan hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletmek amacıyla ziyarette bulunmak isteyenleri kabul ederken, diğer yandan mesai çıkışında çatkapı hane ziyaretlerinde bulunarak, toplumun her kesiminden vatandaşlarla biraraya geldi.
Hafta sonunu da değerlendiren Vali Sonel, hafta sonunda Aybastı ilçesine  giderek, ilçeye 17 kilometre uzaklıkta bulunan bin 500 rakımlı Karadeniz’in gözde yaylalarından olan Perşembe Yaylası’nda  dünyaca ünlü mendereslerin kıyısında bulunan gölet ile doğal güzelliği ve faunasıyla ilgi çeken Çiseli Şelalesini gezerek, hayranlığını gizleyemedi. Mayıs ve Haziran aylarında Ordu'nun yaylalarında açan Orman Güllerinin ise doğaya ayrı bir güzellik kattığını ifade etti.
Vali Tuncay Sonel, Aybastı ilçesinin Perşembe Yaylası’na 5 km uzaklıkta bulunan bungalov evleri, restoranı ve piknik alanlarıyla doğa severlere hizmet veren Aybastı Kent Ormanı ile Kabaktepe mesire alanını da gezerek, incelemelerde bulundu. Mesire alanında piknik yapan vatandaşlarla da sohbet etti.
Vali Sonel, Aybastı ilçesinin doğal güzelliklerinin yanında ilçede faaliyet gösteren 1999 Yılında Çakırlı mahallesinde kurulan Or-Ay Süt Ürünleri işletmesini de ziyaret ederek, yapılan üretim hakkında işletme sahibi Aslan Güdük'ten bilgi aldı.
Aybastı ilçesinde faaliyet gösteren Meska Triko işletmesini de ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, işletme sahibi Mesut Kacemer'den yapılan üretim hakkında detaylı bilgi  alarak, işletmeyi gezdi.
Aybastı ilçe merkezinde esnafları da ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, esnafın hal ve hatırlarını sordu. Sokakta karşılaştığı vatandaşlarla da hasbihalde bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, SONEL, HAYRAN, KALDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız