HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Temmuz 2020 Pazartesi Saat: 10:03

“HAZIRIZ”

  Sezonda piyasada daha güçlü bir şekilde olacaklarını söyleyen Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı
“HAZIRIZ”

 

Sezonda piyasada daha güçlü bir şekilde olacaklarını söyleyen Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar iddialı konuştu. Bayraktar; Alım depolarımız, ekiplerimiz, fındık işleme tesisimiz hazır. Serbest piyasada oluşacak fiyatın bir miktar üzerine çıkmak suretiyle, ürün kabullerini gerçekleştireceklerini belirterek, fiyatı daha da yukarı çekmeye yönelik hamlemiz olacak.” Dedi.

 

“KAMUOYUNUN BEKLENTİSİ BELLİ.”

 

Geçtiğimiz hafta Ankara’da bir dizi temaslarda bulunduğunu ifade eden, Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar,Bakanlığa ve TMO’ya uğradım. Gördüğüm kadarıyla ilgililer üreticinin lehine bir fiyat oluşturmak için çaba içerisindeler. Ben şahsen fındık fiyatının üreticinin alın terini karşılayacak bir fiyat olacağını düşünüyorum. Kamuoyunun beklentisi bellidir. Hükümetin de bu beklentiye uygun cevap vereceği kanaatindeyim.” Şeklinde konuştu.  

 

“SORUN YOK.”

 

Bayraktar, “FİSKOBİRLİK olarak, son 4 yıldan beri başarılı bir şekilde piyasada olduk. Her geçen gün piyasaya daha güçlü bir şekilde giriyoruz. Geçmiş alım modelimiz belli. Son 4 yıldan bu yana uyguladığımız bir metot var, piyasada oluşan fiyatın bir miktar üzerinde üreticilerimizden fındık alımı yapıyoruz.

 

 

Emanet modeli veya piyasada oluşan fiyatın birkaç kuruş üzerinde alım yapmak suretiyle, fiyatı yukarı çekmeye yönelik hamlemiz olacak. Bu anlamda bütün depolarımız üreticiye açık. Şu an için bir sorun görünmüyor. Aldığımız fındığı entegrede işliyoruz. Bugün itibarıyla 25 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Fiskobirlik olarak her geçen gün üreticiye katkı anlamında daha güçlü piyasaya giriyoruz. Bu sezonda piyasada olacağız.” Diye konuştu. HABER/ Ufuk ERSOY

 

 

Anahtar Kelimeler : “HAZIRIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız