HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Ağustos 2020 Salı Saat: 10:19

TOMAKİN; “ÇİFTE BAYRAM YAŞADIK”

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, fındık sezonu öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan fındık fiyatlarını değerlendirerek, Orduluların bu kez çifte bayram yaşadığını söyledi. Başkan Tomakin, bayram
TOMAKİN; “ÇİFTE BAYRAM YAŞADIK”

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, fındık sezonu öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan fındık fiyatlarını değerlendirerek, Orduluların bu kez çifte bayram yaşadığını söyledi.

Başkan Tomakin, bayram süresince Pandemi kurallarına dikkat çekerek; “Bayramlar birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin en güzel örneklerindendir, bu bayramda da dünyada ve Ülkemizde devam eden pandemi dolayısıyla sosyal mesafeye, hijyen ve maske kuralına uyarak bayramlaşmamızı yapmaya çalıştık. ALLAH cc’dan duamız temennimiz bir an önce bu virüsten bir an önce kurtulmamızı niyaz ediyordum” dedi.

Fındık fiyatlarına da değinen Başkan Tomakin, “Ordulular olarak bu Kurban Bayramında çifte bayram yaşadık. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hasat öncesi Fındık fiyatını açıklaması ve fiyatın da çiftçinin beklentisinin üzerinde olması bizlere çifte bayramı yaşattı.

Bir kez daha 18 yıldır çiftçisini, milletini yalnız bırakmayan sahip çıkan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a fındık üreticileri adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gerçi, mahallenin şımarık çocukları gibi, Hükümet fındık fiyatını 20 TL.’nin altında verecek beklentisi içerisinde olan ellerini ovuşturup mahalleyi karıştırmak isteyen şımarık çocuklara buradan ekmek çıkmadı. Sesleri solukları kesildi. CHP ve küçücük payandası SP‘li kardeşlerimize bayram arifesinde bir şey demiyor, onları Ordu’lu fındık üreticilerimize havale ediyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : TOMAKİN;, “ÇİFTE, BAYRAM, YAŞADIK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız