HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Eylül 2020 Çarşamba Saat: 10:23

PANDEMİ ÇALIŞMALARINA ARAÇ DESTEĞİ

Ordu’da yürütülen pandemi çalışmalarında kullanılmak üzere Ordu Valiliği tarafından temin edilen araçlar, Vali Tuncay Sonel tarafından Sağlık Müdürlüğüne teslim edildi. “HER DAİM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDAYIZ” Pandemi
PANDEMİ ÇALIŞMALARINA ARAÇ DESTEĞİ

Ordu’da yürütülen pandemi çalışmalarında kullanılmak üzere Ordu Valiliği tarafından temin edilen araçlar, Vali Tuncay Sonel tarafından Sağlık Müdürlüğüne teslim edildi.
“HER DAİM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Pandemi çalışmalarında kullanılmak üzere Ordu Valiliği tarafından temin edilen araçların teslim programında bir açıklama yapan Vali Tuncay Sonel, “Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, Sağlık Bakanlığımızın, İçişleri Bakanlığımızın, ilgili bakanlıklarımızın, illerde sağlık teşkilatlarımızın çok özverili çalışmaları var. Bizler de ‘Ordu Ailesi’ olarak sağlık çalışanlarımızın her daim yanındayız” dedi.
“25 ARAÇ İLE SAĞLIK TEŞKİLATIMIZA DESTEK VERDİK”

“Bugün, 25 araçla filyasyon ve diğer çalışmalarında kullanılmak üzere Sağlık teşkilatımıza destek verdik. Böylece toplam araç sayımız 100’e çıkmış oldu. Bunlardan 40 tanesi hasta nakillerinde, 60 aracımız ise filyasyon çalışmalarında görev alacak” diyen Vali Tuncay Sonel, ”Tüm sağlık çalışanlarımız, denetim görevini ifa eden tüm güvenlik görevlilerimiz, diğer kamu görevlilerimiz, herkes büyük bir özveri ile çalışıyor” şeklinde konuştu ve Ordulu hemşerilerimizden maskeye, sosyal mesafeye,  temizliğe dikkat etmelerini özellikle kalabalık yerlerde bulunmamalarını istedi.
“MASKE, SOSYAL MESAFE VE TEMİZLİĞE DİKKAT EDELİM”

Konuşmasında, cenazelerde bulaş tehlikesinin daha yoğun olduğuna dikkat çeken Vali Sonel, “Biz toplum olarak, maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda dikkat ettiğimiz takdirde bu salgının üstesinden geleceğimize inanıyoruz” diye konuştu.
“ORDULU VATANDAŞLARIMIZI DUYARLILIĞA DAVET EDİYORUM”

Vali Tuncay Sonel, ”Sağlık teşkilatlarımızın özverili çalışmalarına biz de destek verelim. Salgınla mücadelede tüm ‘Ordu Ailesi’ni duyarlılığa davet ediyoruz. Araç konusunda da bize destek veren tüm çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Araçların Ordu’muza ve bu dönemde Covid-19 mücadelesinde başarılar getirmesini temenni ediyorum” diyerek, konuşmasını tamamladı.

Vali Tuncay Sonel, daha sonra pandemi çalışmalarında görev yapacak 25 aracı ve ekipleri görev yerlerine uğurlayarak, başarılar diledi ve ilk aracıda kendisi kullanarak sağlık çalışanlarına moral ve motivasyonda bulundu.

 

 

Anahtar Kelimeler : PANDEMİ, ÇALIŞMALARINA, ARAÇ, DESTEĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız