HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Eylül 2020 Salı Saat: 09:59

AKÇA: EĞİTİMİNDE BAŞLAMASI GEREKMEKTEDİR

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, Eğitim bir milletin var olmasının ve devamının en önemli, olmazsa olmaz unsurlarından ilk sırada gelenlerindendir diyerek 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde Covit-19 pandemisi kapsamında çocuk
AKÇA: EĞİTİMİNDE BAŞLAMASI GEREKMEKTEDİR

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, Eğitim bir milletin var olmasının ve devamının en önemli, olmazsa olmaz unsurlarından ilk sırada gelenlerindendir diyerek 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde Covit-19 pandemisi kapsamında çocukların sağlığına dikkat edilmesine dikkat çekti.

Akça, yaptığı açıklamada; “Dünyayı saran ve ülkemizde de önemli derecede etkili olan Covit-19 pandemisinin yaşandığı bu günlerde geleceğimizin teminatı olacak çocuklarımızın da eğitiminin başlaması gerekmektedir. Tabiki sağlık çok önemlidir fakat bu süreçte gerekli tedbirler alınarak eğitiminde başlaması gerekmektedir” dedi.

Akça, açıklamasının devamında ise; “Bu süreçte bizler anne babalar olarak eğitimin devam etmesi konusunda olumlu katkımızı sunarak eğitim yönünden neslin kaybolmasına müsade etmemeli ve yetkililerle iş birliği içerisinde bu sürecin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yönetilmesine yardımcı olmalıyız.

Yeni eğitim ve öğretim yılının başladığı bu günde başta öğrencilerimize, öğretmenlerimize, eğitim çalışanlarımıza ve velilerimize sağlıklı,bilgiye dayalı ve mutluluklarla dolu bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum.
Eğitim ve öğretim bir milletin geleceğinin teminatı ve dünya güçleriyle mücadele edebilmenin yegane unsurudur. Her adım büyük ve güçlü Türkiye içindir” diye konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız