HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Ekim 2020 Cuma Saat: 10:19

DEĞİŞİM HAREKETİ YENİDEN

Mustafa Sarıgül öncülüğünde bir dönem ülkede sempati ve taraftar bulan Türkiye değişim Hareketi yeniden siyasi konjonktürdeki yerini almaya çalışıyor. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye genelinde siyasette önemli bir yere gelen TDH CHP’ni
DEĞİŞİM HAREKETİ YENİDEN

Mustafa Sarıgül öncülüğünde bir dönem ülkede sempati ve taraftar bulan Türkiye değişim Hareketi yeniden siyasi konjonktürdeki yerini almaya çalışıyor.

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye genelinde siyasette önemli bir yere gelen TDH CHP’nin oylarını bölmemek adına seçimlere son anda girmemiş hareketi ileriki tarihlere bırakmıştı.

CHP’nin seçimlerde alacağı başarısız sonuçların TDH’ya yükleneceğinin hesabını yapan Mustafa Sarıgül yaptığı bu davranışla takdir toplamıştı.

Son seçimden sonra mola verdiği yerden yeniden siyasi hayata atılmaya başlayan Mustafa Sarıgül’ün önümüzdeki yeni yılda aynı isimle partiyi kuracağı ve seçimlere gireceği açıklandı.

Özellikle bir dönem Orduluların en sevdiği siyasetçi olan Sarıgül’ün hala Ordu’da çok sayıda bir kitlesi mevcut durumda. Ordulular hala Sarıgül’ü unutmadıklarını partiyi kurduğu takdirde oy potansiyelinin tahminden daha fazla olabileceğini iddia ediyorlar.

TDH ‘nın Ordudaki önemli isimlerinden biri eski TDH’lı İşadamı İlhan Kaya. İlhan Kaya aynı zamanda TDH”nın Karadeniz bölgesi sorumlusu. Önümüzdeki aylar Türk siyaseti yeniden şekillenecek. Ve bu defa TDH’da bu siyasi yelpazede kendine önemli bir yer bulacak.

Anahtar Kelimeler : DEĞİŞİM, HAREKETİ, YENİDEN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız