HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Ekim 2020 Cuma Saat: 10:23

MALİ MÜŞAVİR OLMA YOLUNDA SON ADIM

Mali Müşavir olma yolunda stajını başarıyla tamamlayan 4 stajyer Yönetim Kurulu’na staj bitirme dosyalarını teslim etti.  Staj bitirme toplantısına Oda Başkanı Bahadır Baş, Oda Başkan Yardımcısı Orhan Murat Gür, Oda Saymanı Dursun
MALİ MÜŞAVİR OLMA YOLUNDA SON ADIM

Mali Müşavir olma yolunda stajını başarıyla tamamlayan 4 stajyer Yönetim Kurulu’na staj bitirme dosyalarını teslim etti. 

Staj bitirme toplantısına Oda Başkanı Bahadır Baş, Oda Başkan Yardımcısı Orhan Murat Gür, Oda Saymanı Dursun Serdar Yıldıran ve Oda Yönetim Kurulu Koordinatör Üyesi Tuğba Kılıç katıldı. Üç yıllık stajını tamamlayan ve yeterlilik sınavına girmeye hak kazanan stajyer Mali Müşavirler ile yeterlilik sınavları ve üç yıllık staj dönemi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ordu SMMM Odasında stajyerlik süresini tamamlayan ve yeterlilik sınavlarına müracaat eden stajyer Arda Özcanlı, Taner İçmek, Sudiye Aydın Tansu Onur Gümüş ve Nihat Mert Çamaş’ın dosyaları incelendi. Dosyaların TESMER’e gönderilmesine karar verildi.

Toplantı hakkında açıklamada bulunan Oda Başkanı Bahadır BAŞ ‘‘Staja başlama, staj derken üç yıl tamamlandı ve artık Mali Müşavir olmak için çok kısa bir adım kaldı. Mali Müşavirlik mesleğine katılacak siz değerli arkadaşlarım bugüne kadar çok önemli çabaları ve çalışmalar gerçekleştirdiniz. Stajyerlik döneminin zor bir dönem olduğunu biliyorum.

Sınavlarda başarılı olduktan sonra mesleğimize ve hizmet verdiğiniz firmalara önemli katkılar sunacaksınız. Değer katabilmek için mesleki bilgi birikimine ve mesleki görgüye ihtiyaç var. Bu birikimi okuyarak, araştırarak, teknolojik ve mesleki yenilikleri takip ederek sağlayabilirsiniz. Bu meslekte değişime yeniliğe ayak uyduranlar daha başarılı oluyor.

Sizler çalışmalarınız, çabalarınız ile mesleğimize şirketlerimize değer katacağınıza meslekte yaşanan değişime uyum sağlayacağınıza yürekten inanıyorum. Değerli arkadaşlarım birde mesleği tek başına yapmak yerine kurumsallaşarak birlikte çalışma kültürünü geliştirerek yapmak çok daha güzel sonuçlar doğuruyor.

Birlikte çalışmanın, birlikte iş üretmenin çok büyük avantajları var. Bu nedenle birlikte çalışma ve kurumsallaşma konusunda alacağınız kararlar size meslek yaşamınızda önemli avantajlar sağlayacaktır. Sınavları kazanıp Mali Müşavir olarak sizleri aramızda görmek istiyoruz.’’ dedi.

Staj bitirme dosyalarını teslim eden adaylar ile oda yönetim kurulu tek tek görüşme gerçekleştirdi. Üç yıllık staj sürecinde öğrenilen konuları ölçmek için stajyerlere çeşitli sorular yöneltildi. Stajyerlerin meslekle ilgili görüşleri soruldu. Ve staj bitirme dosyaları kabul edildi. 

 

Anahtar Kelimeler : MALİ, MÜŞAVİR, OLMA, YOLUNDA, SON, ADIM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız