HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Kasım 2020 Çarşamba Saat: 10:32

CHP, ATA’MIZI ANDI

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 82. Yılında ilçede çeşitli etkinlik ve programlar düzenledi. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. Y
CHP, ATA’MIZI ANDI

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 82. Yılında ilçede çeşitli etkinlik ve programlar düzenledi.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. Yıldönümü dolayısıyla ilçemizde düzenlenen anma programları ilçede yoğun ilgi gördü. Programlara Kaymakam Aydın Yanık, Belediye Başkanı Ulaş Tepe, ilçe protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

 

GENÇLER ATA’SINI DUYGU DOLU PROGRAMLA YAD ETTİ

Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreniyle başlayan program Doğa Koleji Konferans Salonu’nda devam etti. Öğrencilerin hazırladığı şiir ve müzikli sunumlarda duygu dolu anlar yaşandı. Resim, şiir ve kompozisyon dalında ilçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler takdim edildikten sonra salon programı tamamlandı.

 

ATAMIZIN RUHUNA DUALAR OKUDUK

 

Belediye Başkanımız Ulaş Tepe’nin geçtiğimiz yıl ilçemizde bir ilk olarak başlattığı uygulama olan 10 Kasım Mevlit Programı bu yıl da sürdürülerek bir gelenek hâline geldi. Çikolata Park içerisinde yer alan Mevlit Programı’nda Gülyalı İlçe Müftülüğüne bağlı imamlar, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve tüm kahraman şehitlerimizin ruhlarına dualar okudu. Sosyal medya hesabımızdan da canlı olarak yayınlanan program, vatandaşlarımızdan büyük takdir topladı.

Öte yandan CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel’de Ata’nın 82. Yıl dönümü etkinlikleri için geldiği Ordu’da çeşitli sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

Milletvekili Adıgüzel, sırasıyla Altınordu Ziraat Odası Başkanlığı, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Eğitim İş Sendikası, Eğitim Sen Sendikası,Ordu Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası ve Ordu Arıcılar Birliğini ziyaret etti.

Milletvekili Adıgüzel daha sonra partisinin İl Başkanı Atilla Şahin ve Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak ile birlikte, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin tertiplediği Atatürk’ün Yaverini mezarı başında ziyaretin ardında Ordu Şehitliğine geçerek şehitlikte ki mevlüt programına katıldı.

Anahtar Kelimeler : CHP, ATA’MIZI, ANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız