HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Aralık 2020 Çarşamba Saat: 10:06

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER YOK OLACAĞIMIZ BU HAYATTA Bugün var yarın yok olacağımız bu hayatta; iyi insan mutluluk, kötü insan tecrübe, yanlış insan ders, mükemmel insan iz bırakır. DEMİŞ DEMESİNEDE Covid-19 salgını ile mücadele konusunda O
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

YOK OLACAĞIMIZ BU HAYATTA

Bugün var yarın yok olacağımız bu hayatta; iyi insan mutluluk, kötü insan tecrübe, yanlış insan ders, mükemmel insan iz bırakır.

DEMİŞ DEMESİNEDE

Covid-19 salgını ile mücadele konusunda Ordu’da çok ciddi çalışma yürütüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Sağlık Bakanlığımız, İçişleri Bakanlığımız, Bilim Kurulu’nun almış olduğu kararlara, hemşerilerimizin çok büyük bir oranda riayet ettiğini memnuniyetle müşahede ediyoruz. Covid-19 illetinden halkımızı korumak için büyük bir mücadele veriyoruz.

 Bu mücadelenin ön saflarında yer alan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Denetim ve filyasyon çalışmalarını büyük bir duyarlılıkla yerine getiren değerli Kaymakamlarımıza, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımıza, büyük bir özveriyle çalışan emniyet, jandarma, zabıta görevlilerimize teşekkür ediyorum. Rehavete kapılmayacağız. Aynı duyarlılık ve kararlılıkla bundan sonra da çalışmalarımızı, mücadelemizi sürdüreceğiz. İnşallah bir dahaki haftaya ilimizdeki vaka sayıları daha da azalmış olarak görürüz. Covid-19 illetine karşı topyekün mücadele veren tüm kamu çalışanlarımızdan Allah razı olsun. Aynı şekilde alınan tedbirlere ve kurallara uyan vatandaşlarımızdan da Allah razı olsun. Devlet-Millet el ele vererek bu belayı başımızdan def edeceğiz inşallah.”

(Tuncay Sonel, Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Duyarlı insanların sayısı o kadar az ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

TEMEL FINDIK

Temel BAKICI

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

GÜZEL ORDU UNLU MAMULLERİ

Sahipliğini  yarım asırlık tecrübe Yusuf Küçük ve oğullarının  yaptığı, Güzel Ordu unlu mamulleri  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hijyenik bir ortamda yaş pasta, kuru pasta, tatlı, poğaça ve simit, sandviç imalatının ve  satışının yapıldığı Güzel Ordu Unlu mamulleri, Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi NO: 84 adresinde hizmet veriyor.

                Hoş sohbetin adresi olan ve size bir telefon kadar da yakın olan ve 214 44 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Güzel Ordu Unlu Mamulleri sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

AYAR SAATÇİLİK

Kaliteli saat satış ve tamir adresi Ayar Saatçilik, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini  yılların tecrübeleri tecrübe Sefer ve Naci Ayar kardeşlerin yaptığı  Ayar Saatçilik, Merkez: Barbaros caddesi NO: 13, Şube: Sırrıpaşa caddesi NO: 75-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  ve hoş sohbetinde adresi olan Ayar saatçiliğe, 214 91 52 ve 0542 272 73 52 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayar saatçilik sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi  hayırlı ve bol  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

İşletmeciliğini birlikteliklerini 35 yıla taşıyan isimler  Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama hizmet vermeye devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve Avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan,  Özen kuru temizlemeye 223 24 75 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda şehit aileleri ile gazi ve eşlerine yüzde elli indirim uygulayan Özen kuru temizleme sahip  ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

HİLAL DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK

 Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, 35 yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hilal Dijital Fotoğrafçılık’ta düğün, nişan, çocuk sünnet, kep çekimleri de uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

                Sahipliğini Yalçın Aydın’ın eşi Gülizar  Hekim Aydın’ın da çekim yaptığı Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, Düz Mahalle, Karkaçar sokak NO: 8-A (Öğretmenevi karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                223 38 73 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık sahip ve çalışanlarına hayırlı  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Her doğan gün bir önceye iç çektiriyor. İnsan bile insana yabancı, yalnızlıklarımızla yaşıyoruz işte! Adına yaşamak deniyorsa…

 

 

O GÜN BUGÜN

"Ah"lar , "Vah"lar, "Keşkeler", 'Pişmanlıklar' ve "Olamasa iyiydi" lerle geçip gitse de ömür, özlem hep içimizde bizimle yaşar be.

 

 

HARBİDEN

Hayat güzel olsaydı doğarken ağlamazdık.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-İngiltere'nin güneydoğusunda ortaya çıkan ve yüzde 70 daha bulaşıcı olduğu tespit edilen mutasyona uğrayan koronavirüs Avrupa ülkelerini etkisi altına almaya başlarken, Dünya Sağlık Örgütü'nden yeni virüs türüyle ilgili yüreklere su serpen açıklama geldiğini, Dünya Sağlık Örgütünün, yeni tip koronavirüsün daha hızlı yayılan türünün şu ana kadar "ciddi hastalık veya ölüme" neden olduğuna dair hiçbir kanıt olmadığını açıkladığını,

*******************************

x-DSÖ'nün Kovid-19'a karşı mücadele ekibi lideri Maria Van Kerkhove’nin  "İngiltere, yeni tip koronavirüsün daha fazla yayılan türünün aşıları etkilemediğini belirtti" ifadelerini kullandığını,

*******************************

x-Avrupa İlaç Ajansı, Türk bilim insanları Uğur Şahin ve Özlem Türeci'nin kurucusu olduğu BioNTech ile Pfizer'in geliştirdiği koronavirüs aşısının Avrupa Birliği ülkelerinde kullanılmasına şartlı onay verdiğini,  böylece Kovid-19 aşısının, 27 Avrupa ülkesinde kullanılacağını,

*******************************

x-İngiltere'de yer alan Ulusal İstatistik Bürosunun, koronavirüsü yenen her 10 kişiden birinin 3 ay sonra yorgunluk, öksürük, baş ağrısı, saç kaybı, ishal ve yüksek ateş gibi semptomlar yaşamaya devam ettiğini açıkladığını,

*******************************

x-İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle, yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarında otel ve konaklama tesislerinin yılbaşı kutlama programı yapmasına, eğlence, balo düzenlenmesine kesinlikle müsaade edilmeyeceğini,

********************************

x- Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 100 TL, yarım 50 TL ve çeyrek bilet 25 TL olarak belirlendiğini,

********************************

x-İmtiyaz sahipliğini Zeki Mesut Özel’in yaptığı refikimiz Ordu olay Gazetesi’nde 30.yıl coşkusu yaşandığını,

********************************

x-Türkiye’de koronavirüs belası başladı başlayalı en ölümcül günün, 254 kişiyle 21 Aralık 2020 Pazartesi günü olduğunu,

********************************

x-Daha önce plazma bağışı için Samsun’a giden Orduluların bundan böyle Kızılay Kan Merkezi'ne kan plazma cihazının gelmesiyle artık  il dışına çıkmadan plazma bağışında bulunabileceklerini,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız