HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Ocak 2021 Cuma Saat: 09:23

BAKAN KURUM; “ORDUMUZU ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Ordu'da İl koordinasyon toplantısına katıldı.
BAKAN KURUM; “ORDUMUZU ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

BAKAN KURUM; “ORDUMUZU ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Ordu'da İl koordinasyon toplantısına katıldı. Ordu Valisi Tuncay Sonel'i makamında ziyaret eden Bakan Kurum, kentteki çalışmalar hakkında Vali Sonel'den bilgiler aldı.

Ordu’yu çok önemsediklerini sık sık dile getiren Bakan Kurum'un katılımıyla Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısı'nda, şehirde hali hazırda yürütülen ve yapılması planlanan projeler ele alındı. Bakan Kurum, ayrıca 19 ilçe belediye başkanının da çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerini aldı.

İl Koordinasyon Toplantısının ardından değerlendirmelerde bulunan Bakan Kurum; “Doğasıyla deresiyle yaylalarıyla kültürel değerleriyle öne çıkmış Karadeniz’imizi Akdeniz’imize bağlayan yollarımızın güzergahı üzerindeki ordumuza gelmiştik bugün ikinci kez ordumuzu ziyaret ediyoruz. Bugüne kadar sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde Ordumuza 25 milyar liralık yatırım yapıldı. Hem çevre şehircilik alanında hem sanayi, sağlık, turizm alanlarında ulaşım alanlarında birçok yatırımı yaptık yapmaya da devam ediyoruz” dedi. 

 

Burada da Ordumuzu bölgesinde güçlü şehir haline getirecek güçlü şehirler güçlü Türkiye sloganıyla anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürmeye gayret gösteriyoruz diyerek sözlerini sürdüren Bakan Kurum; “Ordumuzu çok önemsiyoruz hem bulunduğu konum itibariyle hem de ülke ekonomisine katığı değerler itibariyle bu çerçevede bugün 19 ilçe belediye başkanımızla milletvekilimizle valimizle büyükşehir belediye başkanımızla il başkanlarımızla birlikte ordumuzun geleceği adına güçlü ordu adına birçok önemli kararlar aldık.

 

İnşallah 2023 e giden yolda ordumuzu çok daha güçlü çok daha yaşanabilir alt yapısıyla üst yapısıyla vatandaşa vermiş olduğu değer itibariyle inşallah çok daha yukarılara çekecek adımları da birlikte attık inşallah. Şimdi müsaade ederseniz hem depremle ilgili kentsel dönüşümle ilgili hem yeşil ordumuzu daha da yeşil hale getirecek kültürel değerleri ön plana çıkaracak ve daha yaşanabilir ordu adına aldığımız kararları sizlerle paylaşmak isterim. 

Çok önemsediğimiz ve içinde de bulunduğumuz hem valilik binamızı içine alan buradaki askerlik şubesini yine buradaki tarihi tescilli binaları içine alan toplamda 83 bin metre karelik alanda Karadeniz’i denizi şehir merkeziyle buluşturan çok önemli projeyi kentsel dönüşüm tarihi yenileme kent meydanı projesini hayata geçiriyoruz. 

Bu çerçevede 83 bin metre karelik alan içerisinde eski ordu stadımızın bulunduğu yine kaymakamlık askerlik şubemizin bulunduğu alanda tarihi ve tescilli binaları gün yüzüne çıkaracak ve bu alanın altında 750 araçlık kapalı otoparkıyla şehrin içindeki trafik problemini otopark problemini tamamen çözecek bir projeyi hayata geçiriyoruz. Millet bahçesi projesini kent meydanıyla tarihi binaların restorasyonuyla altındaki otoparkıyla yürüyüş yoluyla bisiklet yoluyla yatırım değeri 150 milyon lira olan bu projeyi bakanlığımız toplu konut idaresi başkanlığımız yine büyükşehir belediye başkanımız başkanlığımızla birlikte gerçekleştiriyor olacağız. 6. Ay içerisinde ihalesini yapıp 2020 yılında ordumuza kazandırmak istiyoruz.

Bu kapsamda alan içerisinde bulunan tüm tarihi binaların restorasyonunda yapıp tarihimizi gün yüzüne çıkarmış olacağız. İçinde bulunduğumuz valilik binamızı yine hemen yanımızdaki tarihi binalarımıza aslına uygun bir şekilde restore ederek şehir kütüphanesi millet kıraathanesi gençlerimizin çocuklarımızın yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızın burada vakit geçireceği alanlar haline getireceğiz. Bu alan içerisinde şehire yürüme mesafesinde ulaşabileceği aynı zamanda buradan sahile ve sahildeki meydana bağlantısını yapacak yürüyüş yollarıyla hakikaten belik ordumuzun gelecek el yılına damga vuracak projeyi de hep birlikte gerçekleştiriyor olacağız. Çok önemsiyoruz bu konuda da hakikaten heyecanlıyız inşallah en kısa zamanda bu projemizi bitirip ordumuza teslim ediyor olacağız” diye konuştu. 

Ordu’da başlatılan kentsel dönüşüm projesi konusuna da değinen Bakan Kurum; “Yine vatandaşlarımızın yeni mahallede eski otogar ve eski sanayi alanımızın bulunduğu bir alanımız var bu alanda eski sanayi sitelerinin yapı olarak riskli yapıların içinde bulunduğu toplamda 56 bin metrekarelik alanda bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştiriyoruz.

Bu projeyi de yine Bakanlığımız hem Toplu Konut İdaresi Bakanlığımız, hem Altyapı ve Kentsel Dönüşüm genel Müdürlüğümüz, hem de Büyükşehir Belediyemizle ortaklaşa yürüteceğiz. Vatandaşlarımızla görüşerek yerinde hızlı, gönüllü prensipleriyle Kentsel Dönüşüm Projemizi başlatacağız. Ama yapacağımız projede bilhassa Altınordu ilçe sınırları içerisinde yeşil alanlarıyla, kültürel alanlarıyla bu bölgede ihtiyaç duyulan tüm sosyal alanları içinde barındıracak şekliyle, yine altında otoparkları, kongre merkeziyle gelip Ordu’muzda tarımı, turizmi, sanayiyi tartışabileceğimiz ve bu alanda her türlü kültürel faaliyetleri yapacağımız kültür merkeziyle bir proje gerçekleştireceğiz.

Yoğunluğumuz bölge yoğunluklarının da altında, yatay mimari esaslı Ordu’nun özüne, kültürüne, mimarisine yakışacak şekliyle bir proje olacaktır. Bakanlık olarak biz de hem maddi, hem de teknik olarak her türlü desteği bu projeye vereceğiz. Bu projeyi de 6. Ay itibariyle başlatıp, 2022 sonu itibariyle de tamamlamak istiyoruz. Bu çerçevede arkadaşlarımız sahada fiilen çalışmaları yapacaklar ve içinde bittiği zaman meydanlarıyla, şehri sahile bağlayan yürüyüş yollarıyla, bisiklet yollarıyla çok örnek bir kentsel dönüşüm projesi, şehircilik projesi inşallah Ordu’muza kazandırmış olacağız.

 

Yine Fatsa ilçemizde Evkaf Mahallemizde 520 bin m2’lik alan içerisinde 500 tane hak sahibi vatandaşımız var. Uzun yıllardır kentsel dönüşümü, deprem dönüşümünü bekleyen bu alanda da 520 bin m2’lik alanda da kentsel dönüşüm projesi yine gerçekleştiriyor olacağız. 520 dönümün yaklaşık 100 dönümünü tamamen Millet Bahçesi olarak Fatsa’ya, Ordu’muza kazandırmış olacağız. İçinde Adliye binamızın, bir Selahattin Camiimizin oradaki sosyal, kültürel alanların olduğu ve buraya yapacağımız yaklaşık 500 rezerv konutla Evkaf Mahallesindeki vatandaşlarımızın dönüşümünü de sağlayacağımız rezerv alana konut üreterek oradaki vatandaşlarımızı hemen yerinde gönüllerinin, rızalarının alındığı bir dönüşüm projesiyle, bu projeyi de gerçekleştireceğiz.

Yine bu projeyi de TOKİ Başkanlığımız imalatlarını gerçekleştiriyor olacak.  Büyükşehir Belediyemizle birlikte, yine Fatsa Belediyemizle sahada vatandaşlarımızla görüşmek, onların rızasını almak suretiyle projelerimizi gerçekleştiriyor olacağız.

Ünye ilçemizde Saraçlı Mahallemizde 79 bin m2 alan üzerinde 315 esnafımız var. Burada da Ünye belediyemiz, büyükşehir Belediyemiz bu sanayi sitesinin dönüşümü amacıyla vatandaşlarımızla yarından itibaren görüşmelere başlayacaklar. Burada da Ünye’mize, Ordu’muzu yakışacak, istihdamı arttıracak inşallah modern sanayi sitesinin adımlarını da hep birlikte atıyor olacağız. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda biz de Bakanlık olarak her türlü desteği bu projeye de veriyor olacağız” şeklinde konuştu.

Bakan Kurum, konuşmasının devamında; “Biliyorsunuz daha önceki ziyaretlerimizde de sel sebebiyle Ordu’muza gelmiştik ve vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için ekiplerimizle birlikte hızlı bir şekilde çalışmalarımızı yaptık. Türkiye’nin her yerinde yaşadığımız felaketler iklim değişikliğinin etkilerini artık daha da fazla hissettirmektedir.

Şehirlerimize hem yağışların sayısı, miktarı, şiddeti giderek artmakta ve bilhassa dere güzergâhı üzerinde yaşayan vatandaşlarımızı bu anlamda risk teşkil etmektedir. Buna ilişkin Karadeniz Bölgesinden başlamak üzere İklim Değişikliği Eylem planlarımızı açıklamıştık. Bu çerçevede dere güzergâhı üzerinde bulunan yapıların kaldırılacağını, bunların tespitlerinin yapılacağını ve vatandaşlarımızı sağlıklı, güvenli ortamlar taşıyacağımıza ilişkin eylem planımızla birlikte çalışmalarımızı da başlatmıştık.

Bu çerçevede 131 binanın, 400’e yakın bağımsız bölümün olduğu Ordu genelindeki dere güzergâhı üzerinde taşkın riski altında olan binaların yıkımını da 3 ay içerisinde tamamlıyoruz. Bu binaları kaldırarak vatandaşlarımıza da bu süreçte taşınma ve kira yardımı vermek suretiyle ve en yakın yerde yine Büyükşehir Belediyemizin, Valiliğimizin ortak yürüteceği çalışma çerçevesinde vatandaşlarımıza en yakın yerde TOKİ Başkanlığımızca da köylerimizde ahırlı konutlar, tarım köy uygulamaları, şehrimizde az katlı ama sağlam, güvenli alanlarda konutlarımızı inşa ediyor olacağız ve bu süre içerisinde de vatandaşlarımızın mağdur olmamaları adına da taşınma ve kira yardımlarını kendilerine veriyor olacağız.

 

Tabi bunun dışında Ordu’muza 4500 sosyal konut ürettik bu güne kadar. Bugün açıkladığımız hem Kentsel Dönüşüm Projeleriyle, yürüyüş yollarıyla, bisiklet yollarıyla devam eden daha önce başlatmış olduğumuz birçok projemiz var. Sokak sağlıklaştırma projelerini bugün 19 belediyemizde dinledik. Hemen hemen her ilçemizde şehrin meydanı diye tabir edeceğimiz alanlarda sokak sağlıklaştırma projeleri, bisiklet yolu projeleri, çevre temizliğine dair, bölgenin artırma tesisi atık su arıtması altyapısına dair tüm projelerine hem hibe desteği, hem kredi desteği vermek suretiyle bakanlık olarak Ordu’muza,  tüm ilçelerimize desteklerimizi yaptık. İnşallah bu projeleri de hızlı bir şekilde bitirip hem ilçeleriyle, doğal alanlarıyla, yaylalarıyla Ordu’muzu daha da güzel hale getirecek adımları artıyor olacağız.

 BAKAN KURUM; “ORDUMUZU ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Ordu'da İl koordinasyon toplantısına katıldı. Ordu Valisi Tuncay Sonel'i makamında ziyaret eden Bakan Kurum, kentteki çalışmalar hakkında Vali Sonel'den bilgiler aldı.

Ordu’yu çok önemsediklerini sık sık dile getiren Bakan Kurum'un katılımıyla Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısı'nda, şehirde hali hazırda yürütülen ve yapılması planlanan projeler ele alındı. Bakan Kurum, ayrıca 19 ilçe belediye başkanının da çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerini aldı.

İl Koordinasyon Toplantısının ardından değerlendirmelerde bulunan Bakan Kurum; “Doğasıyla deresiyle yaylalarıyla kültürel değerleriyle öne çıkmış Karadeniz’imizi Akdeniz’imize bağlayan yollarımızın güzergahı üzerindeki ordumuza gelmiştik bugün ikinci kez ordumuzu ziyaret ediyoruz. Bugüne kadar sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde Ordumuza 25 milyar liralık yatırım yapıldı. Hem çevre şehircilik alanında hem sanayi, sağlık, turizm alanlarında ulaşım alanlarında birçok yatırımı yaptık yapmaya da devam ediyoruz” dedi. 

 

Burada da Ordumuzu bölgesinde güçlü şehir haline getirecek güçlü şehirler güçlü Türkiye sloganıyla anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürmeye gayret gösteriyoruz diyerek sözlerini sürdüren Bakan Kurum; “Ordumuzu çok önemsiyoruz hem bulunduğu konum itibariyle hem de ülke ekonomisine katığı değerler itibariyle bu çerçevede bugün 19 ilçe belediye başkanımızla milletvekilimizle valimizle büyükşehir belediye başkanımızla il başkanlarımızla birlikte ordumuzun geleceği adına güçlü ordu adına birçok önemli kararlar aldık.

 

İnşallah 2023 e giden yolda ordumuzu çok daha güçlü çok daha yaşanabilir alt yapısıyla üst yapısıyla vatandaşa vermiş olduğu değer itibariyle inşallah çok daha yukarılara çekecek adımları da birlikte attık inşallah. Şimdi müsaade ederseniz hem depremle ilgili kentsel dönüşümle ilgili hem yeşil ordumuzu daha da yeşil hale getirecek kültürel değerleri ön plana çıkaracak ve daha yaşanabilir ordu adına aldığımız kararları sizlerle paylaşmak isterim. 

Çok önemsediğimiz ve içinde de bulunduğumuz hem valilik binamızı içine alan buradaki askerlik şubesini yine buradaki tarihi tescilli binaları içine alan toplamda 83 bin metre karelik alanda Karadeniz’i denizi şehir merkeziyle buluşturan çok önemli projeyi kentsel dönüşüm tarihi yenileme kent meydanı projesini hayata geçiriyoruz. 

Bu çerçevede 83 bin metre karelik alan içerisinde eski ordu stadımızın bulunduğu yine kaymakamlık askerlik şubemizin bulunduğu alanda tarihi ve tescilli binaları gün yüzüne çıkaracak ve bu alanın altında 750 araçlık kapalı otoparkıyla şehrin içindeki trafik problemini otopark problemini tamamen çözecek bir projeyi hayata geçiriyoruz. Millet bahçesi projesini kent meydanıyla tarihi binaların restorasyonuyla altındaki otoparkıyla yürüyüş yoluyla bisiklet yoluyla yatırım değeri 150 milyon lira olan bu projeyi bakanlığımız toplu konut idaresi başkanlığımız yine büyükşehir belediye başkanımız başkanlığımızla birlikte gerçekleştiriyor olacağız. 6. Ay içerisinde ihalesini yapıp 2020 yılında ordumuza kazandırmak istiyoruz.

Bu kapsamda alan içerisinde bulunan tüm tarihi binaların restorasyonunda yapıp tarihimizi gün yüzüne çıkarmış olacağız. İçinde bulunduğumuz valilik binamızı yine hemen yanımızdaki tarihi binalarımıza aslına uygun bir şekilde restore ederek şehir kütüphanesi millet kıraathanesi gençlerimizin çocuklarımızın yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızın burada vakit geçireceği alanlar haline getireceğiz. Bu alan içerisinde şehire yürüme mesafesinde ulaşabileceği aynı zamanda buradan sahile ve sahildeki meydana bağlantısını yapacak yürüyüş yollarıyla hakikaten belik ordumuzun gelecek el yılına damga vuracak projeyi de hep birlikte gerçekleştiriyor olacağız. Çok önemsiyoruz bu konuda da hakikaten heyecanlıyız inşallah en kısa zamanda bu projemizi bitirip ordumuza teslim ediyor olacağız” diye konuştu. 

Ordu’da başlatılan kentsel dönüşüm projesi konusuna da değinen Bakan Kurum; “Yine vatandaşlarımızın yeni mahallede eski otogar ve eski sanayi alanımızın bulunduğu bir alanımız var bu alanda eski sanayi sitelerinin yapı olarak riskli yapıların içinde bulunduğu toplamda 56 bin metrekarelik alanda bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştiriyoruz.

Bu projeyi de yine Bakanlığımız hem Toplu Konut İdaresi Bakanlığımız, hem Altyapı ve Kentsel Dönüşüm genel Müdürlüğümüz, hem de Büyükşehir Belediyemizle ortaklaşa yürüteceğiz. Vatandaşlarımızla görüşerek yerinde hızlı, gönüllü prensipleriyle Kentsel Dönüşüm Projemizi başlatacağız. Ama yapacağımız projede bilhassa Altınordu ilçe sınırları içerisinde yeşil alanlarıyla, kültürel alanlarıyla bu bölgede ihtiyaç duyulan tüm sosyal alanları içinde barındıracak şekliyle, yine altında otoparkları, kongre merkeziyle gelip Ordu’muzda tarımı, turizmi, sanayiyi tartışabileceğimiz ve bu alanda her türlü kültürel faaliyetleri yapacağımız kültür merkeziyle bir proje gerçekleştireceğiz.

Yoğunluğumuz bölge yoğunluklarının da altında, yatay mimari esaslı Ordu’nun özüne, kültürüne, mimarisine yakışacak şekliyle bir proje olacaktır. Bakanlık olarak biz de hem maddi, hem de teknik olarak her türlü desteği bu projeye vereceğiz. Bu projeyi de 6. Ay itibariyle başlatıp, 2022 sonu itibariyle de tamamlamak istiyoruz. Bu çerçevede arkadaşlarımız sahada fiilen çalışmaları yapacaklar ve içinde bittiği zaman meydanlarıyla, şehri sahile bağlayan yürüyüş yollarıyla, bisiklet yollarıyla çok örnek bir kentsel dönüşüm projesi, şehircilik projesi inşallah Ordu’muza kazandırmış olacağız.

 

Yine Fatsa ilçemizde Evkaf Mahallemizde 520 bin m2’lik alan içerisinde 500 tane hak sahibi vatandaşımız var. Uzun yıllardır kentsel dönüşümü, deprem dönüşümünü bekleyen bu alanda da 520 bin m2’lik alanda da kentsel dönüşüm projesi yine gerçekleştiriyor olacağız. 520 dönümün yaklaşık 100 dönümünü tamamen Millet Bahçesi olarak Fatsa’ya, Ordu’muza kazandırmış olacağız. İçinde Adliye binamızın, bir Selahattin Camiimizin oradaki sosyal, kültürel alanların olduğu ve buraya yapacağımız yaklaşık 500 rezerv konutla Evkaf Mahallesindeki vatandaşlarımızın dönüşümünü de sağlayacağımız rezerv alana konut üreterek oradaki vatandaşlarımızı hemen yerinde gönüllerinin, rızalarının alındığı bir dönüşüm projesiyle, bu projeyi de gerçekleştireceğiz.

Yine bu projeyi de TOKİ Başkanlığımız imalatlarını gerçekleştiriyor olacak.  Büyükşehir Belediyemizle birlikte, yine Fatsa Belediyemizle sahada vatandaşlarımızla görüşmek, onların rızasını almak suretiyle projelerimizi gerçekleştiriyor olacağız.

Ünye ilçemizde Saraçlı Mahallemizde 79 bin m2 alan üzerinde 315 esnafımız var. Burada da Ünye belediyemiz, büyükşehir Belediyemiz bu sanayi sitesinin dönüşümü amacıyla vatandaşlarımızla yarından itibaren görüşmelere başlayacaklar. Burada da Ünye’mize, Ordu’muzu yakışacak, istihdamı arttıracak inşallah modern sanayi sitesinin adımlarını da hep birlikte atıyor olacağız. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda biz de Bakanlık olarak her türlü desteği bu projeye de veriyor olacağız” şeklinde konuştu.

Bakan Kurum, konuşmasının devamında; “Biliyorsunuz daha önceki ziyaretlerimizde de sel sebebiyle Ordu’muza gelmiştik ve vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için ekiplerimizle birlikte hızlı bir şekilde çalışmalarımızı yaptık. Türkiye’nin her yerinde yaşadığımız felaketler iklim değişikliğinin etkilerini artık daha da fazla hissettirmektedir.

Şehirlerimize hem yağışların sayısı, miktarı, şiddeti giderek artmakta ve bilhassa dere güzergâhı üzerinde yaşayan vatandaşlarımızı bu anlamda risk teşkil etmektedir. Buna ilişkin Karadeniz Bölgesinden başlamak üzere İklim Değişikliği Eylem planlarımızı açıklamıştık. Bu çerçevede dere güzergâhı üzerinde bulunan yapıların kaldırılacağını, bunların tespitlerinin yapılacağını ve vatandaşlarımızı sağlıklı, güvenli ortamlar taşıyacağımıza ilişkin eylem planımızla birlikte çalışmalarımızı da başlatmıştık.

Bu çerçevede 131 binanın, 400’e yakın bağımsız bölümün olduğu Ordu genelindeki dere güzergâhı üzerinde taşkın riski altında olan binaların yıkımını da 3 ay içerisinde tamamlıyoruz. Bu binaları kaldırarak vatandaşlarımıza da bu süreçte taşınma ve kira yardımı vermek suretiyle ve en yakın yerde yine Büyükşehir Belediyemizin, Valiliğimizin ortak yürüteceği çalışma çerçevesinde vatandaşlarımıza en yakın yerde TOKİ Başkanlığımızca da köylerimizde ahırlı konutlar, tarım köy uygulamaları, şehrimizde az katlı ama sağlam, güvenli alanlarda konutlarımızı inşa ediyor olacağız ve bu süre içerisinde de vatandaşlarımızın mağdur olmamaları adına da taşınma ve kira yardımlarını kendilerine veriyor olacağız.

 

Tabi bunun dışında Ordu’muza 4500 sosyal konut ürettik bu güne kadar. Bugün açıkladığımız hem Kentsel Dönüşüm Projeleriyle, yürüyüş yollarıyla, bisiklet yollarıyla devam eden daha önce başlatmış olduğumuz birçok projemiz var. Sokak sağlıklaştırma projelerini bugün 19 belediyemizde dinledik. Hemen hemen her ilçemizde şehrin meydanı diye tabir edeceğimiz alanlarda sokak sağlıklaştırma projeleri, bisiklet yolu projeleri, çevre temizliğine dair, bölgenin artırma tesisi atık su arıtması altyapısına dair tüm projelerine hem hibe desteği, hem kredi desteği vermek suretiyle bakanlık olarak Ordu’muza,  tüm ilçelerimize desteklerimizi yaptık. İnşallah bu projeleri de hızlı bir şekilde bitirip hem ilçeleriyle, doğal alanlarıyla, yaylalarıyla Ordu’muzu daha da güzel hale getirecek adımları artıyor olacağız.

 

Perşembe ilçemizde yine Büyükşehir Belediyemiz, İller Bankası Genel Müdürlüğü ile birlikte önemli bir sokak sağlıklaştırma, cephe iyileştirme çalışması yapacak ve yine Perşembe merkezde dere güzergâhı üzerinde bulunan binalar var, bu binaların da dönüşüm projesini yine Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğümüz, Büyükşehir Belediye Başkanlığımızla birlikte yaparak dere güzergahı üzerinde bulunan, taşkın riski tehlikesi altında bulunan evlerin taşınma sürecini Ordu’nun genelinde inşallah 3 ay içerisinde tamamlayarak yeni sağlam, güvenli konutların inşasını da gerçekleştiriyor olacağız.

Ben misafirperverliği için tüm Ordulu kardeşlerimize, başta Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz, tüm Belediye Başkanlarımız, İl Başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum, hepinize saygılar sunuyorum” diye de konuştu.

 

Perşembe ilçemizde yine Büyükşehir Belediyemiz, İller Bankası Genel Müdürlüğü ile birlikte önemli bir sokak sağlıklaştırma, cephe iyileştirme çalışması yapacak ve yine Perşembe merkezde dere güzergâhı üzerinde bulunan binalar var, bu binaların da dönüşüm projesini yine Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğümüz, Büyükşehir Belediye Başkanlığımızla birlikte yaparak dere güzergahı üzerinde bulunan, taşkın riski tehlikesi altında bulunan evlerin taşınma sürecini Ordu’nun genelinde inşallah 3 ay içerisinde tamamlayarak yeni sağlam, güvenli konutların inşasını da gerçekleştiriyor olacağız.

Ben misafirperverliği için tüm Ordulu kardeşlerimize, başta Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz, tüm Belediye Başkanlarımız, İl Başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum, hepinize saygılar sunuyorum” diye de konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : BAKAN, KURUM;, “ORDUMUZU, ÇOK, ÖNEMSİYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız