HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Şubat 2021 Cuma Saat: 10:42

“HİZMETTE SEFERBERLİK İLAN ETTİK”

Kar yağışının etkili olduğu ilk dakikalardan itibaren sahada karla mücadele eden Gülyalı Belediyesi ekipleri, ortaya koyduğu performansla vatandaşlardan büyük takdir topladı.
“HİZMETTE SEFERBERLİK İLAN ETTİK”

Kar yağışının etkili olduğu ilk dakikalardan itibaren sahada karla mücadele eden Gülyalı Belediyesi ekipleri, ortaya koyduğu performansla vatandaşlardan büyük takdir topladı.

13 MAHALLEDE 7/24 ESASINA GÖRE ÇALIŞIYORUZ

Meteorolojiden gelen uyarılara göre günler öncesinden tedbirli olduklarını ve hazırlıkları tamamladıklarını ifade eden Başkan Tepe, “Kar yağışının başlamasıyla birlikte ekiplerimizi sahaya yönlendirerek 13 mahallemizin tamamında 7/24 esasına göre bir mücadele ortaya koyduk. Vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için 2 gün boyunca yoğun bir şekilde yağan karla mücadele ettik. İlçemizde sağlık merkezi, jandarma, kaymakamlık gibi kamu kurumlarımızın yollarıyla birlikte ana güzergâhları devamlı olarak açık tuttuk. Kar yağışının sona ermesinin ardından 24 saat geçmeden ara güzergâhlar da dahil olmak üzere bütün yollarımızı ulaşıma açık duruma getirdik” dedi.

Gülyalı Belediyesi’nin saha faaliyetlerini yürütürken rutinin dışına çıkan, vatandaşının yüzünü güldüren bir anlayışla hareket ettiğini ifade eden Başkan Tepe, “Bu süreçte sadece kapalı olan yolları açmadık. Vatandaşlarımızın gönüllerine giden yollarımızı da hep açık tuttuk. Ekmek arabasının ulaşmadığı noktalara ekmek taşıdık. Sokaklarda oynayan kardeşlerimize kek, çikolata ikram ederek oyunlarına tat kattık. Düzenli olarak tedavi olması gereken diyaliz hastalarımızı hastaneye götürüp hanelerine kadar ulaştırdık. Evde sıkılıp kitabı olmadığı için bizlerden kitap talep eden vatandaşlarımıza dahi kitap temin ettik. Sokak hayvanlarımızın beslenmesine bu süreçte daha da özen gösteriyoruz. Seferberlik ilan ederek ortaya koyduğumuz tüm bu çalışmalarla hizmetteki farklılığımızı sürdürüyoruz” dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR: BUZLANMAYA DİKKAT!

Kar yağışının bittiğini ancak karla mücadele çalışmalarının devam ettiğinin altını çizen Başkan Tepe, “Açık olan yollarımızda genişletme çalışmaları devam ediyor. Bir taraftan da buzlanmaya karşı mücadeleye başladık. Vatandaşlarımızın da tedbirli olmaları gerekiyor. Kar lastiği olmadan trafiğe kesinlikle çıkılmamalı” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “HİZMETTE, SEFERBERLİK, İLAN, ETTİK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız