HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Mart 2021 Cuma Saat: 09:58

ŞENTÜRK’TEN ARMA TEPKİSİ

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, Ordu Devlet hastanesi girişinde ki pano da yer alan AY-YILDIZ armasının sökülüp yerine bakanlığın logosu koyulmasına tepki gösterdi.
ŞENTÜRK’TEN ARMA TEPKİSİ

Başkan Şentürk, yaptığı açıklamada AY-YILDIZ armasının Türk Milletinin bağımsızlığının ve hürriyetinin sembolü olduğunu belirterek, “O bizim için namustur, onurdur” dedi.

Pandemi döneminde halkın sağlığıyla meşgul olması gerekenlerin AY-Yıldız’ımızı hedef almaları manidar olduğunu kaydeden Şentürk, “Ordu halkı bayrağını, Ay-Yıldızını ölümüne sever. Ordu halkının vatan, Ay-Yıldız sadakat ve sevgisini kimse test etmeye kalkmasın. Türk Milleti, bayrağı namus bilir, ezan bilir, hürriyet bilir. Her kim bu değerlere el ve dil uzatırsa; o elleri ve dilleri de Türk Milleti koparmasını bilir. Bu mazide böyle oldu, atide de böyle olacaktır” diye konuştu.

Türk Milletinin milli hafızasını silmeye çalışanlar bilsinler ki Muaffak olmayacaklardır diyen Şentürk, “Milletimiz bu hastalıklı zihniyeti silkeleyip söküp atacaktır. Eğer bakanlığımızın logosunun takılması gerekiyordu ise Ay-Yıldızımızın altına takılamaz mıydı?” şeklinde de konuştu.

Konuyu cumhuriyet savcıların takip edeceğinden emin olduklarını ve 82 milyon Ay-Yıldızın dalgalanması için gereğini yapabilecek güce sahip olduğunu ifade eden Şentürk, bayrağa uzanan ellerin anında kırılacağını belirtti. Şentürk, İYİ Parti olarak bu işin takipçisi olacaklarını da sözlerine ekledi.

 

Anahtar Kelimeler : ŞENTÜRK’TEN, ARMA, TEPKİSİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız