HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Mart 2021 Perşembe Saat: 10:11

KARAPINAR’DA ALT YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Altınordu Belediyesi Karapınar Mahallesi’nde Alt Yapı Çalışmalarına Başladı. Altınordu Belediyesi bütün şehir eşit hizmet ilkesiyle ilçede alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Daha sağlıklı bir yaşam için altyapı
KARAPINAR’DA ALT YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Altınordu Belediyesi Karapınar Mahallesi’nde Alt Yapı Çalışmalarına Başladı.

Altınordu Belediyesi bütün şehir eşit hizmet ilkesiyle ilçede alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Daha sağlıklı bir yaşam için altyapı ve çevre yatırımlarını kesintisiz sürdüren belediye Karapınar’da da alt yapı için harekete geçti.

Bu kapsamda belediye fen işleri müdürlüğü ekipleri 1126 ve 1127 nolu sokaklarda kazı dolgu çalışmalarını sürdürüyor. Kazı dolgu çalışmalarının tamamlanmasının ardından 350 metre yağmursuyu hattı yenilenecek.

Yılların akut sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan belediye alt yapısı tamamlanan noktalarda hızla üst yapı mesaisine başlıyor.

Karapınar’da da altyapı sonrası ekipler sıcak asfalt serimi ve baskı beton kaldırım imalatıyla günün ve uzun yılların ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetler Karapınar halkına sunulmuş olacak.

“BİR SANİYEMİZİ BİLE BOŞA GEÇİRMİYORUZ”

Karapınar’da başlayan altyapı çalışmalarıyla ilgili kısa bir bilgilendirme yapan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören: “Şehrimiz için sorunsuz bir altyapı inşa ediyoruz. Bu kapsamda Karapınar mahallemizin de eskiyen ve ihtiyacı karşılamayan altyapısını başlattığımız çalışma ile yeniliyoruz. Ekiplerimiz Altınordu’muzu daha yaşanılabilir bir şehir haline getirebilmek adına yoğun çaba sarf ediyor. Bütün şehir eşit hizmet anlayışımızla tüm hizmetlerimizi 92 mahallemize götürüyor hemşehrilerimizi hak ettikleri yaşam konforuyla buluşturmak için bir saniyemizi bile boşa geçirmiyoruz” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : KARAPINAR’DA, ALT, YAPI, ÇALIŞMALARI, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız