HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Nisan 2021 Pazartesi Saat: 09:40

TELEFERİK TARİFESİNE ENGELLİ TEPKİSİ

Hem Engelli derneklerin de görev yapmış hem de bu engelli babası olan Metin Aksoy, teleferikten engelliler için alınan 10 liraya tepki gösterdi. Aksoy sosyal medya hesabından Büyükşehir Belediye Başkanı M. Hilmi Gülere seslendi: Daha önce y
TELEFERİK TARİFESİNE ENGELLİ TEPKİSİ

Hem Engelli derneklerin de görev yapmış hem de bu engelli babası olan Metin Aksoy, teleferikten engelliler için alınan 10 liraya tepki gösterdi.

Aksoy sosyal medya hesabından Büyükşehir Belediye Başkanı M. Hilmi Güler'e seslendi: "Daha önce yol kenarlarında olan engellilere ait otopark bölümlerine koyduğu zaman sınırlaması nedeniyle bir çok engelliden abes ücretler alan Orbel, büyük otoparklarda engellilere ait alan bırakmaması ve oralara giren engelli araçlarından ücret almasıyla bir rezalete imza atmıştı. Şimdilerde ise teleferikte yapılan ücretlendirme ile zaten eve hapis olan engelliler, hiç dışarı çıkmasın isteniyor sanırım. Daha önceki Belediye döneminde (Seyit Torun) engellilerden ücret alınmaz iken şimdi alınıyor olması çok saçma.

Buradan sık sık engellilerle alakalı bir çok çalışma yaptığını iddia eden Ordu Büyükşehir Başkanı Hilmi Güler'e sesleniyorum. Lütfen bu saçmalığa bir son verin. Siz dolmuşlarda engellileri bedava taşımaları için dolmuşçulara talimat verirken iş kolay, sizin işletmenize gelince ücretsiz yararlanmaları zor mu geliyor size."

 

Anahtar Kelimeler : TELEFERİK, TARİFESİNE, ENGELLİ, TEPKİSİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız