HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Nisan 2021 Pazartesi Saat: 10:51

EN ANLAMLI MECLİS

Altınordu Belediye Meclisi bugün en anlamlı programına ev sahipliği yaptı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Mecliste bulunan koltuklarda Çanakkale savaşında, 15 Temmuzda, Güneydoğduda şehit olan çocuklarımız ve öğret
EN ANLAMLI MECLİS

Altınordu Belediye Meclisi bugün en anlamlı programına ev sahipliği yaptı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Mecliste bulunan koltuklarda Çanakkale savaşında, 15 Temmuz'da, Güneydoğdu'da şehit olan çocuklarımız ve öğretmenlerimizin isimleri yazıldı. Şanlı Bayrağımızın gölgesinde şehitlerimizin isimleri Mecliste yer aldı. Oturum sessizdi ama gönüllerde bıraktığı iz çok derindi.

         Meclisteki en anlamlı oturum ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Çocukların bayramını kutladığı bugünde hain terör örgütü nedeniyle çocukluklarını yaşayamayan çocuklarımızı, onların öğretmenlerini ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bugunü dünya çocuklarına armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da rahmetle anıyoruz.  Mecliste bugün koltuklara asılan bu isimlerin sorumluluğunu, bilincini hiç bir zaman unutmadan bu ülke için, bu ülkenin geleceği olan çocuklarımız için Altınordu Belediyesi olarak çalışmaya devam edeceğiz dedi.

 

Anahtar Kelimeler : EN, ANLAMLI, MECLİS

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız