HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Mayıs 2021 Pazartesi Saat: 10:33

BAŞKAN TEPE: YASAKLARA UYALIM

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, tam kapanma nedeniyle özellikle akraba, eş, dost hasretine bağlı ziyaretlerden kaçınılması gerektiğini söyledi. Başkan Tepe, tam kapanma sürecini memleketlerinde geçirmek için İstanbul başta olmak
BAŞKAN TEPE: YASAKLARA UYALIM

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, tam kapanma nedeniyle özellikle akraba, eş, dost hasretine bağlı ziyaretlerden kaçınılması gerektiğini söyledi.

Başkan Tepe, tam kapanma sürecini memleketlerinde geçirmek için İstanbul başta olmak üzere diğer büyükşehirlerden Ordu’ya dönüş yapan vatandaşlara çağrıda bulundu.

Öncelikle şehrinize, memleketinize hoşgeldiniz. Salgınla verdiğimiz mücadelenin karşılığını tam anlamıyla alabilmemiz için lütfen bu kapanma sürecini izole bir şekilde geçirelim diyen Başkan Tepe, “Özellikle akraba, eş, dost hasretine bağlı ziyaretlerden kaçınalım. Yasaklara tam manasıyla uyarak salgını gündemimizden çıkarmak, sağlıklı günlerde hasretle kucaklaşmak için bu önemli fırsatı değerlendirmemiz gerekiyor.

Gelin, hep birlikte mücadelemizi sürdürelim ve önümüzdeki bayramları bayram yapmak için bu süreçte salgın kurallarına samimiyetle uyalım. Göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Öte yandan Başkan Tepe, salgın sürecinin en başından bu yana olduğu gibi bu süreçte de vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. Tam kapanma sürecine girildiğini anımsatan Başkan Tepe, “Bu süreçte belediyemiz çalışmalarına devam edecek ve sizleri yalnız bırakmayacağız. Bizlere mesai saatleri içerisinde 0452 811 20 53 numaralı telefondan, mesai saatleri haricinde aynı numara üzerinden Whatsapp aracılığıyla ve sosyal medya hesaplarımızdan 7/24 ulaşabilirsiniz.

Dışarı çıkamayacak durumda olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında bizim de içerisinde olduğumuz Kaymakamlığımız koordinasyonundaki VEFA Sosyal Destek Grubu’yla 112 Çağrı Merkezi aracılığıyla iletişime geçebileceğinizi hatırlatmak isteriz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TEPE:, YASAKLARA, UYALIM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız