HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Mayıs 2021 Pazar Saat: 14:04

BAŞKAN TÖREN, RAMAZANDA GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören Alembey Mahallesine iftar öncesi gerçekleştirdiği ziyaretle büyüklerin gönüllerini ve hayır dualarını aldı, çocukların sevincine ve mutluluğuna ortak oldu. Altınordu Belediyesinin yürüttüğü
BAŞKAN TÖREN, RAMAZANDA GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören Alembey Mahallesine iftar öncesi gerçekleştirdiği ziyaretle büyüklerin gönüllerini ve hayır dualarını aldı, çocukların sevincine ve mutluluğuna ortak oldu.

Altınordu Belediyesinin yürüttüğü dayanışma seferberliği çalışmalarına bizzat katılan Başkan Aşkın Tören her gün iftar öncesi gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleriyle gönüllere dokunmaya devam ediyor. Ziyaretlerde kimi zaman büyüklerin buram buram tarih ve yaşanmışlık kokan, bazen duygusal, bazen de ders verir nitelikteki sohbetleri kimi zaman da cıvıl cıvıl enerji dolu çocukların neşesi ve coşkusu damga vuruyor.

Başkan Aşkın Tören, Mahallelere yaptığı Ramazan ziyaretlerinde büyüklerle gerçekleştirdiği uzun sohbetlerde onların hayat hikayelerine tanıklık ederken, ihtiyaçlarını ve sorunlarını çözüyor, gönüllerini alıp samimi hayır dualarına da muhatap oluyor.

Alembey mahallesinde Belediye ekipleriyle birlikte sosyal destek ve dayanışma paketlerini hane hane ulaştıran Başkan Tören, yaptığı açıklamada “Muhtarımızla bugün Alembey mahallemizi ve mahallemizdeki büyüklerimizi, kardeşlerimizi hemşehrilerimizi ziyaret etmek istedik. Ramazan’ın rahmeti mağfireti hepimizin üzerine olsun. Kadir Gecemizi de tebrik ediyorum. Bu aylarda biraz daha paylaşmaya, paylaştıkça memleketimizi bereketlendirmeye çalışıyoruz. Rabbim bu pandemiden özellikle büyüklerimizi, insanımızı milletimizi korusun. Tez zamanda sağlık ve esenliğe kavuşalım inşallah” dedi.

Muhtar Mustafa Öztürk’ün de eşlik ettiği Alembey Mahalle ziyaretinde ihtiyaç sahibi alilere sosyal destek paketleri ulaştırılırken çocuklar da hediyelerle sevindirildi.

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TÖREN, RAMAZANDA, GÖNÜLLERE, DOKUNUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız