HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Mayıs 2021 Pazar Saat: 14:06

BAŞKAN AŞKIN TÖREN'DEN KUTLAMALAR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Kadir gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik eden Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yer verdi: Gelişiyle ruhlarımıza ve gönüllerimize şi
BAŞKAN AŞKIN TÖREN'DEN KUTLAMALAR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Kadir gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik eden Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Gelişiyle ruhlarımıza ve gönüllerimize şifa olan paylaşma ve dayanışma ayı Ramazan-ı Şerifin sonuna yaklaştığımız bu günlerde hüznü ve sevinci bir arada yaşıyoruz. Hüzünlüyüz, çünkü evimizden, hanemizden, kalbimizden bir parçaya dönüşen Ramazan'ı uğurluyoruz. Sevinçliyiz, çünkü Rabbimiz bizi, 'Bin aydan daha hayırlı' olduğu müjdelenen, kitabımız Kur'an-ı Kerim'in nazil olduğu Kadir Gecesine kavuşturdu. Nice lütufları içinde barındıran ömre bedel bir geceye bizleri kavuşturan Cenab-ı Hakk'a sonsuz hamd-ü senalar olsun.

Yüce Allah’ın bizlere bahşettiği binlerce nimet içerisinde sağlığımızın en önemli lütuflardan biri olduğunun kadrini daha çok hissettiğimiz, birliğin beraberliğin kardeşliğin, dayanışmanın ve gönülden paylaşmanın kıymetini daha çok idrak ettiğimiz bu zorlu süreçte Kadir Gecemiz hayırlara vesile olsun. Bu gecede aşkla kaldırılan ellerin ve adanmışlıkla çarpan kalplerin eşliğinde yapılan duaların kabul edilmesini içtenlikle niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin aziz milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyorum. Bu mübarek gecenin Ordu'muz Altınordu'muz, hemşehrilerimiz aziz milletimiz ve İslam âlemi için kardeşliğe birlik ve dirliğe, sağlık ve esenliğe, bolluk ve berekete vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Öte yandan Başkanı Aşkın Tören 'Anneler Günü' dolayısıyla da bir mesaj yayımladı.
Anneler gününü kutlayan Başkan Tören mesajında şu ifadelere yer verdi: "Varlıklarıyla her daim bize güç veren, cennet kokulu annelerimizin bu anlamlı günlerini can-ı gönülden kutluyorum.
Dünyaya getirdikleri evlatlarını sevgi ve şefkatle bağırlarına basan, onlara hakikati öğreten annelerimizi daima başımızın tacı ve en değerli varlıklarımız olarak görüyoruz.
Ülkemizin bugünü ve yarınları için güçlü bireyler yetiştiren annelerimiz karşılıksız sevginin, şefkatin ve fedakarlığın timsalidir.
Annelerimizin mutluluğunu artırmak ve onların hayatlarını kolaylaştırmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da azimle çalışmayı sürdüreceğiz.
Dayandığımız en önemli güç kaynaklarımızdan birinin de annelerimizin hayır duaları olduğunu iyi biliyoruz. Annelerin şehrimizi ve ülkemizi bereketlendiren, hayatlarımızı anlamlandıran, saadet kaynağımız hayır dualarının hakkını verebilmek adına alın ve akıl teri akıtmayı sürdüreceğiz.
Bu vesileyle ahirete intikal etmiş evlatları vatan uğruna şehit düşmüş annelerimiz başta olmak üzere, tüm anneleri rahmetle ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan annelere ise sevdikleriyle birlikte sağlık ve huzur içerisinde geçecek bir ömür diliyorum.
Dünyayı güzelleştiren umutlarımızı yeşerten sevmeye ve sevilmeye en çok layık olan tüm annelerimize minnettarız. Annelerin bu özel gününü tüm kalbimle iyilik ve mutluluk dileklerimle kutluyorum."

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, AŞKIN, TÖREN'DEN, KUTLAMALAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız