HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mayıs 2021 Çarşamba Saat: 11:15

KUMBAŞI MAHALLESİNE ALTYAPI YATIRIMLARI

Altınordu Belediyesi Kumbaşı Mahallesi 21, 28, 29 ve 51'inci sokaklarda başlattığı altyapı çalışmalarıyla yağmur suyu hatlarını yeniliyor.
KUMBAŞI MAHALLESİNE ALTYAPI YATIRIMLARI

Altınordu Belediyesi Kumbaşı Mahallesi 21, 28, 29 ve 51'inci sokaklarda başlattığı altyapı çalışmalarıyla yağmur suyu hatlarını yeniliyor.

Altınordu belediyesinin şehir genelinde yürüttüğü altyapı ve üstyapı çalışmaları kesintisiz devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü hummalı çalışmalarla bugüne kadar birçok mahallenin akut sorunlarına neşter vuran Altınordu Belediyesi Kumbaşı Mahallesinde 4 sokağın altyapısını tamamen yeniledi. Yetersiz altyapı sebebiyle her yağışta su taşkını yaşanan sokaklarda yapılan çalışmalarda yaklaşık 600 metre yağmur suyu hattı yapımı gerçekleştirildi.

Kumbaşı mahallesinin altyapısını güçlendirmek ve su taşkınlarını önlemek amacıyla başlatılan planlı çalışmalar kapsamında 14 ve 42 No’lu sokakların altyapısı da yenilenecek.

BAŞKAN TÖREN, “HİZMET VE ESER BELEDİYECİLİĞİ ANLAYIŞIYLA KESİNTİSİZ ÇALIŞIYORUZ”

Hizmet ve eser Belediyeciliği anlayışıyla şehir merkezinde ve kırsalda aynı anda hummalı çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Başkan Tören, “Kumbaşı mahallemizin altyapısını da güçlendiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla öncelikle aşırı yağışlarda su taşkını yaşanan sokakların yağmur suyu hatlarını yeniliyoruz.

Bu çalışmalarla hem iklim değişiklikleri sebebiyle artık aşırı ve ani yağışların sıklıkla görüldüğü şehrimizde değişen ve gelişen yeni koşullara göre altyapıyı hazırlıyoruz.  Hem de vatandaşlarımızın yaşadığı olumsuzlukları ortadan kaldırıyoruz.

Sağlıklı altyapı kimlikli, yaşanabilir, modern ve marka şehir hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor” dedi. 

Muhtar Gül, “Başkanımız Sayın Aşkın Tören ve Ekibine Çok Teşekkür Ediyorum”

Mahallesinde yapılan çalışmalar dolaysıyla Başkan Tören’e teşekkürlerini ileten Kumbaşı Mahallesi Muhtarı Nevin Gül “Kumbaşı Mahallemizde yağmur suyu ile ilgili sorunlarımız vardı. Başkanımız Belediye ekiplerini mahallemize göndererek çalışmalara başladı. Şu an çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Bu çalışmalarından dolayı Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Aşkın Tören’e ve değerli ekibine şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Altınordu Belediyesinin çalışmalarını değerlendiren Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk ise” Altınordu Belediyemiz tarafından 72 mahallemizde sırası ile beton yol çalışmaları başladı. 20 mahallemizde baskı beton kaldırım çalışmaları devam ediyor. Kaldırımlarımız güzelleşiyor. Belediyemizin bu konuda iyi bir çalışması var.

Belediyemizin altyapıda yağmur suyu ile mücadelesi var. Daha önce taşkınlar oluşuyordu. Şu an güzel bir şekilde yapılan bölgelerde yağmur suyu hatları çalışıyor. Altınordu Belediyemizin muhtarlarla olan çalışması oldukça memnuniyet verici. Muhtarlarımızla iyi bir diyalog var. Muhtarlarımızda belediye başkanımızdan memnunlar.

Mahallelerindeki sorunlarını kısa sürede yaptırabiliyorlar. Başkanımızın çalışmalarından oldukça memnunuz. Sosyal yardımlar, sıcak yemek ve gıda yardımları da vatandaşlarımıza ulaşıyor. Belediye Başkanımız Aşkın Tören’e çalışmalarından dolayı çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : KUMBAŞI, MAHALLESİNE, ALTYAPI, YATIRIMLARI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız