HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Haziran 2021 Pazartesi Saat: 07:29

EMEP İLÇE ÖRGÜTLERİNİ KURMAYA BAŞLADI

Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, partilerine yönelik ilginin artmaya başladığını belerterek, “Ekonomik, demokratik haklar bakımında sıkıntılar büyüyor, çıkış arayan halkla partimiz buluşmaya devam ediyor.” dedi. İşsi
EMEP İLÇE ÖRGÜTLERİNİ KURMAYA BAŞLADI

Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, partilerine yönelik ilginin artmaya başladığını belerterek, “Ekonomik, demokratik haklar bakımında sıkıntılar büyüyor, çıkış arayan halkla partimiz buluşmaya devam ediyor.” dedi.

İşsizliğin, yoksulluğun dayanılmaz boyutta olduğunu söyleyen Emek Partisi İl Başkanı Hikmet Poyraz, “Kapitalizm, zenginle yoksul arasındaki uçurumu büyütmeye devam ediyor. Hakları için en demokratik bir hak olan, sokak basın açıklaması yapmasına bile müsaade edilmiyor. Halk çıkış arıyor. Partimize ilgi artıyor. İlçe örgütlerimizi kurarak tek parti tek adam rejimine karşı demokrasi mücadelemizi büyüteceğiz. Gelecek konusunda herkes karamsar. Gençlerimiz geleceğini başka ülkelerde arıyor. Her gün daha fazla yoksullaşıyoruz. İşsizlik artıyor, esnaf iflas ediyor. Üretici köylü perişan. Yaşatılan bu zorluklar karşısında bireysel olarak çıkış bulamayanlar bunalıma giriyorlar. En fazla intiharların yaşandığı bir dönem yaşıyoruz.  Bütün bunlar karşısında mevcut siyasal iktidar,  yandaşlarını zengin etmeye devam ediyor.” dedi.

Hoşnutsuzları birleştireceğiz

Poyraz, halkın hoşnutsuzluğunun arttığını belirterek, “Yoksulluk içinde kıvranan, demokratik haklarını kullanamayan halk yaşananlardan hoşnut değil. Dış politika iflas etti.  Gittikçe daha da derinleşen ekonomik krizin faturasını biz işçi ve emekçilere kesmeye çalışıyorlar.    Düşmanlaştırarak, ötekileştirerek yapılan siyaset tutmuyor.

İktidar yok oluşunu engellemek için baskısını artırıyor. Yargıya talimatlar vererek partiler hakkında kapatma davaları açtırıyor. Muhalif partilerin liderleri, yöneticileri ve üyelerine tehditler üstüne tehditler yağdırıyor. Yetmiyor linçe edilmeye varan saldırılar tezgahlanıyor. Parti binaları basılarak insanlar öldürülüyor.  Pandemiyi bahane ederek yeni yasaklar getiriyor. Kendileri lebalep kongreler, kalabalık miting ve açılışlar yaparken, baroların kongre yapmaları yasaklanıyor. İkizdere’de olduğu gibi yaşam alanlarına sahip çıkanların karşısına polisini jandarmasını yığarak adeta nefessiz bırakıyor. Kendinden olmayanları, ona destek vermeyenleri ya vatan haini ya da bölücü, dış güçlerin hesabına çalışan hainler olarak ilan ediyorlar. Ama diğer taraftan da Amerika’nın çıkarları için Afganistan’a asker göndermeyi planlıyorlar. 

Düşünen, konuşan, eleştirenler hakkında olur olmaz soruşturmalar açılıyor. Çıkış arayan işçi ve emekçileri birleştirerek mücadeleyi büyütmek için çabamız sürüyor, sürecek. Çünkü biz gücümüzü ne emperyalistler den, nede onların işbirlikçisi sermaye, mafya ve çetelerden alıyoruz. Biz gücümüzü işçi ve emekçilerin birleşik örgütlü gücünden alıyoruz. Bu çalışmayı ilçe örgütlenmelerini artırarak yapmaya çalışıyoruz. Parti olarak, taleplerimizi, tepkimizi seçimden seçime değil her gün devam ettireceğiz.” dedi.

İlçe örgütlenmeleri devam ediyor

Poyraz örgütlenme çalışmaları hakkında da bilgi verdi. “Altınordu ilçe örgütümüzden sonra Gülyalı, Perşembe, Ulubey, Gürgentepe, Gölköy, Çamaş ilçe örgütlerini kurduk Yapılan 1. Olağan Genel Kurullar sonrası ilçe başkanlarımız şunlar:

Altınordu: Yusuf Kaya

Gülyalı    : Halit Keskin

Perşembe: Erkut Yılmaz

Ulubey    : Ahmet Poyraz

Gürgentepe: Dursun Akdal

Gölköy    : Mehmet Uğur Yalçın

Çamaş     : Hüseyin Demir”

 

 

 

Anahtar Kelimeler : EMEP, İLÇE, ÖRGÜTLERİNİ, KURMAYA, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız