HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Haziran 2021 Pazartesi Saat: 09:20

TOMAKİN: TURKOVAC DÜNYA’YA ŞİFA DAĞITACAK

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Türkiye’nin yerli aşısı TURKOVAC’ın dünyaya şifa dağıtacağını söyledi. Başkan Halit Tomakin, Covid salgını dünyada ve ülkemizde can kayıplarına, içimize kapanmamıza, bir çok alanda tahr
TOMAKİN: TURKOVAC DÜNYA’YA ŞİFA DAĞITACAK

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Türkiye’nin yerli aşısı TURKOVAC’ın dünyaya şifa dağıtacağını söyledi. Başkan Halit Tomakin, Covid salgını dünyada ve ülkemizde can kayıplarına, içimize kapanmamıza, bir çok alanda tahribatlara yol açtığını belirterek; “Nerdeyse dünyayı durma noktasına getiren virüs  hamdolsun, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın insan sağlığına verdiği önem ve Ülkemizin güçlü sağlık alt yapısı, sosyal devlet desteği sayesinde Covid belasını en az zararla atlatan ve en çabuk aşılama yapan Ülke Türkiye oldu minnettarız” dedi.

 “AŞI ÜRETEN 10 ÜLKEDEN BİRİ TÜRKİYE YERLİ AŞIMIZ TURKOVAC, MİLLETİMİZE VE DÜNYA‘YA ŞİFA DAĞITACAK”

 Türkiye aşı çalışmalarında son aşamaya gelmiş ve en kısa zamanda aşıyı üreterek sadece kendi insanımıza değil, öncelikle aşıya ulaşamayan ülkelere aşı paylaşımını yaparak, maskede olduğu gibi aşıda da dünya ya örnek bir ülke olacak ve şifa dağıtacaktır diyen Başkan Tomakin,  “Ordu ilimizde de aşılama çok süratli bir şekilde tamamlanıyor. Aşılama yapıldıkça vaka sayımız da azalıyor.

Şimdi aşılama yaşı 18 yaşına kadar indi. Gerçi inanmayanlar olsa da biz cihan sultanının dediği gibi  “Halk içinde mi ’teber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi” diyerek, şimdi de gençlerimizin aşılaması yapılıyor. Gençlere çağrım, gençler aşı olmayan anne, babanızı, dede ve ninelerinizi de alıp aşı olmaya gidiniz hem kendimizi sevdiklerimizi bu musibetten koruyalım sorumluluklarımızı yerine getirelim” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : TOMAKİN:, TURKOVAC, DÜNYA’YA, ŞİFA, DAĞITACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız