HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Temmuz 2021 Pazartesi Saat: 10:24

ŞEHİDİMİZE SON GÖREV

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde teröristlerce Kirpi aracına düzenlenen saldırıda şehit olan Akkuş nüfusuna kayıtlı İstihkam Astsubay Çavuş Fatih Güney, dün gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehit Güneyin Türk bayrağına s
ŞEHİDİMİZE SON GÖREV

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde teröristlerce Kirpi aracına düzenlenen saldırıda şehit olan Akkuş nüfusuna kayıtlı İstihkam Astsubay Çavuş Fatih Güney, dün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehit Güney'in Türk bayrağına sarılı naaşı, Gaziantep'te düzenlenen törenin ardından askeri uçakla Ordu-Giresun Havalimanı'na getirildi.

Ordu-Giresun Havalimanında düzenlenen karşılama törenine annesi Emriye, babası Hidayet Güney ve üç kardeşinin yanı sıra Ordu Valisi Tuncay Sonel, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, ilçe belediye başkanları ve askeri erkan katıldı.

Şehit Güney'in (26) cenazesi, meslektaşları tarafından cenaze nakil aracına taşındı. Şehidin, Erzincan'da Özel Harekat Polisi olarak görev yapan kız kardeşi Aynur Güney'in ise gözyaşı döken anne ve babasının elinden tutarak teselli vermeye çalışması ise yürekleri burktu.

Şehit Güney'in naaşı, dün ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Akkuş ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi'nde toprağa verildi. Cenazeye protokol ve askeri erkanın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Öte yandan şehit haberinin ardından bir açıklama da Ordu Valiliğinden geldi. Yapılan açıklamada; “24 Temmuz 2021 tarihinde Fırat Kalkanı Bölgesinde gerçekleştirilen hain terör saldırısında, Akkuş ilçemizden İs. Asb. Çvş. Fatih Güney  şehit düşmüştür.

Şehidimizin naaşı,  dün saat 10.00'da Gaziantep'te düzenlenen törenin ardından askeri uçakla  saat 11.30 dolaylarında Ordu-Giresun Havalimanına getirildi. 

Şehidimizin naaşı, Ordu-Giresun Havalimanında törenle karşıladıktan sonra Akkuş ilçemizin Akpınar mahallesine götürüldü.

İkindi namazını müteakip Akkuş'un Akpınar Mahallesinde Yeniköy İlkokulu bahçesinde yapılan tören ve kılınan cenaze namazından sonra Yeniköy aile mezarlığına defnedildi. 

Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve aziz Milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz. Ruhu şad olsun” denildi.

 

Anahtar Kelimeler : ŞEHİDİMİZE, SON, GÖREV

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız