HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Ağustos 2021 Çarşamba Saat: 09:53

“TÜM İMKANLARIMIZLA 7/24 SAHADAYIZ”

  Me
“TÜM İMKANLARIMIZLA 7/24 SAHADAYIZ”

 

Meteorolojiden bölgemiz ve şehrimiz için gelen kuvvetli yağış uyarısı üzerine tüm önlemlerini önceden alan Altınordu Belediyesi ekipleri yağış boyunca yaptıkları etkili müdahaleler ve özverili çalışmalarla olumsuzlukları en aza indirdi.

Başkan Aşkın Tören’in talimatlarıyla gece boyunca tüm ekip ve ekipmanlarıyla sahada 24saat hazır bekleyen Altınordu Belediyesi ekipleri sabah saatlerinde başlayan etkili sağanak yağışlar dolayısıyla su birikintisi yaşanan noktalara anlık müdahalelerde bulundular. Yüzlerce personel ve onlarca iş makinesiyle gerçekleştirilen çalışmalarla vatandaşların bir mağduriyet yaşamalarının önüne geçildi.

Şehir merkezinde her aşırı ve ani yağışta su taşkını yaşanan Düz Mahalle ve Yeni Mahalle başta olmak üzere birçok noktada Altınordu Belediyesinin 28 ayda gerçekleştirdiği dev altyapı yatırımları meyvesini verdi.

ALTINORDU BELEDİYESİ’NİN TEYAKKUZ HALİ DEVAM EDİYOR

Bu gece ve yarın da devam edeceği tahmin edilen aşırı yağışlar için Altınordu Belediyesi alarmda. Tüm ekip ve ekipmanlarıyla sahada önlemlerini sürdüren Altınordu Belediyesi, özellikle rakımı yüksek kırsal mahallelerde kuvvetli yağışlar nedeniyle meydana gelen heyelan, dere taşması ve uçuklara müdahalelerini sürdürüyor.

BAŞKAN TÖREN “BÜTÜN EKİPLERİMİZLE VE TÜM İMKANLARIMIZLA 7/24 SAHADAYIZ”

Şehrimizde etkili olan kuvvetli yağışlar öncesi tüm önlemleri aldıklarını ve 7/24 sahada hazır olduklarını belirten Başkan Tören, “bölgemizde iklim değişiklikleri nedeniyle ani ve aşırı yağışlara meydana gelmektedir. Günler öncesinden olası yağışlar için tüm tedbirlerimizi almıştık. Hem yaptığımız altyapı yatırımları hem aldığımız tedbirler hem de ekiplerimizin sahada canla başla yürüttükleri çalışmalarla vatandaşlarımızın bir olumsuzluk yaşamalarının önüne geçtik hamdolsun. Şehrimizin hiçbir noktasında hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmadık.  Yağışlar dolayısıyla esnafımızın vatandaşlarımızın bir olumsuzluk yaşamaması bizim için en büyük sevinç vesilesidir.

Tehlike tamamen geçmiş değil. Hasat sezonundayız hemşehrilerimizin topladıkları fındık mahsulü başta olmak üzere her alanda tedbirli ve duyarlı olmalarında fayda var. Altınordu Belediyesi olarak olumsuzlukları en aza indirgemek adına 7/24 sahada olmaya devam edeceğiz.

Şehrimize, hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor şehrimiz ve hemşehrilerimiz için sahada canla başla çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “TÜM, İMKANLARIMIZLA, 7/24, SAHADAYIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız