HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Ağustos 2021 Cuma Saat: 09:36

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER BAKAR KÖR YAŞAR Vicdanları cüzdanlar da saklı olan soytarılar, çaresizler ile yetim ve öksüzleri görmezden gelecek kadar, bakar kör yaşar. DEMİŞ DEMESİNEDE “Ekim ayında görev süremizin yarısını doldurmuş olacağız.
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

BAKAR KÖR YAŞAR

Vicdanları cüzdanlar da saklı olan soytarılar, çaresizler ile yetim ve öksüzleri görmezden gelecek kadar, bakar kör yaşar.

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Ekim ayında görev süremizin yarısını doldurmuş olacağız. Çok güzel çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Çalışkan ve anlayışlı bir meclise sahibiz. Yeni dönemde biraz daha vites büyütelim istiyorum. Alt yapı çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonraki süreçte Ordu, Türkiye’de olumlu hareketleriyle, daha görünebilir, daha etkin, daha katma değeri yüksek çalışmalarla Türkiye’nin gündemine gelsin istiyorum. Ordu bulunduğu noktadan çok daha iyi noktalara gelmeye layık bir şehrimiz.

                Şuana kadar 1.150 km, Ordu’dan Edirne’ye kadar yol yaptık. OSKİ aracılığıyla da önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Bir haftadır ilimizde aşırı yağışların tedirginliğini yaşıyoruz. Çok şükür yüksek oranlarda yağışlar olmasına rağmen bizler, ilçe belediyelerimiz ve OSKİ ile birlikte koordinasyonlu bir şekilde çalışarak bu durumu hafif bir şekilde atlattık. Beterin beteri var. Biz tedbiri elden bırakmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önceden Ordu’da sellerde sınırlar değişirdi. Irmak yatağı değişirdi. Çok şükür bunları yaşamadık.

OSKİ çalışmalarında ideal bir şehir yapmak için 4 milyar TL’lik bir yatırıma ihtiyacımız var. Bütçemiz 40 milyon TL, yıla böldüğünüz zaman 100 yıl gibi bir rakam ortaya çıkıyor. Biz bunu 4-5 yıla düşürmeye çalışıyoruz. Kendi dönemimizde su meselesi bitsin istiyoruz. Aldığımız kredilerle çok iyi çalışmalar yapıyoruz. Bu anlamda meclisimizin de isabetli çalışmalar yaptığını görmüş oluyoruz.”

(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Geçmiş dünde kalan menfaatsiz dostluklara iç çeke çeke yaşayanları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

MERYEM GÜZELLİK MERKEZİ

Filiz BAYAZIT

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

GÖZDE ELEKTRONİK

 Gözde elektronik, çeyrek asırlık tecrübe Akif Bayraktar’ın önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 TV, uydu sistemleri montaj ve tamiri elektronik malzeme toptan ve perakende satış adresi Gözde elektronik, Yeni Mahalle Alparslan Türkeş caddesi NO: 52-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Neta-Akai-Show yetkili servisi olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlamaktan geri kalmayan Gözde Elektroniğe 216 86 26 ve 0532 784 87 55 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gözde Elektronik sahip ve çalışanlarına  bol kazançlar diliyoruz.

FAHRETTTİN PARFÜMERİ

Sahipliğini yarım asırlık tecrübe  Fahrettin Gözükan’ın yaptığı Fahrettin parfümeri, kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

                İthal cilt ve bakım güzellik ürünleri ile parfümeri satış adresi Fahrettin parfümeri Süleyman Felek caddesi NO: 14 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı sağlamasıyla dikkat çeken Fahrettin parfümeriye, 225 44 13 ve 0505 906 70 70 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Fahrettin Parfümeri sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi bol kazançlar diliyoruz.

AYDIN ELEKTRİK

Sahipliğini  yılların tecrübesi  İsa Aydın ve oğlu Cengizhan Aydın’ın  yaptığı Aydın elektrik, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Toptan ve perakende malzeme satış adresi de olan Aydın elektrik Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO: 27-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Aydın elektriğe 212 43 92 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                 Aydın elektrik sahip ve çalışanlarına, her zaman olduğu gibi hayırlı kazançlar diliyoruz.

BİZİM SAATÇİ

Her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi ve cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                  Sahipliğini  30 yıllık tecrübe Salih Sakarya’nın yaptığı ve Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veren Bizim Saatçi’ye 223 35 70 ve 0542 711 41 79  nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                   Ayni zaman da  müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan, bizim saatçiye hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Geçip giden, genellikle de hiç bir şey anlamadığımız yıllar belgeliyor ki, yürekte iz bırakan açılar hiç unutulmuyor. insanı da sadece gölgesi terk etmiyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

Saygı fakirlerinin çok bol olduğu bu ülkede; seni dinleyip anlamaya niyetli olmayanlarla tartışma. Yoksa, kafa ve beyin dağılmış hükümet gibi yaşarsın.

 

 

HARBİDEN

Gidecek yerin kalmadığında, zoruna gider hayat.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada uzun süredir konuşulan "Aşısızlara kısıtlama gelecek" söylentileriyle ilgili ilk işareti verdiğini,  yüz yüze eğitimin yapılacağını açıklayan Koca’nın, "Eğitim ve iş hayatının sekteye uğramaması için aşı olmak kural haline gelmeli. Aşı olmayan kişiler ise düzenli olarak PCR test sonuçlarının negatif olduğunu göstermelidir. Bu kural özellikle öğrenci velileri için zorunlu olacak" dediğini,

*************************************

x-Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın,(11 Ağustos 2021 Çarşamba) ''Düşük riskli il sayımız 17’ye ulaştı. İl il sonuca yaklaşıyoruz. Hedef, Covid-19’a karşı Mavi bir Türkiye haritası! İlk doz aşıları yaptırarak, toplum bağışıklığı sürecini hızlandıralım. 64 ŞEHRİMİZE SEVGİLER.'' ifadelerine yer verdiğini,

***********************************                                                                                                      

x-7 Ağustos Cumartesi günü akşam saatlerinde başlayan ve 3 gün boyunca etkili olan sağanak yağışlar sonrası, Ünye, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Korgan, Kumru, Perşembe ve Ulubey ilçelerinde 255 ayrı noktada heyelan meydana geldiğini,

***********************************

x-Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın, Türkiye genelindeki il ve ilçelerde hizmet veren 763 Ziraat Odasının da katılımıyla yangın afetinde zarar gören çiftçiler ve yanan alanların ağaçlandırılması için yardım kampanyası başlattıklarını açıkladığını,

***********************************

x-Bilim Kurulu toplantısı sonrası konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, tüm okulların zamanında açılacağını ifade ederek "Yüz yüze eğitimden vazgeçmemiz kesinlikle mümkün değildir. Tüm seviyelerde okullarımız yüz yüze eğitim verecek, uygulamalı eğitimler aralıksız olarak devam edecek." açıklamasında bulunduğunu,

***********************************

x-Düzensiz göçmenlerle ilgili katıldığı bir programda açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, "Şu anda gerek İran kapısından, gerek Irak'tan duvarlarımızı ciddi oranda yükseltiyoruz. Herkes bilsin ki Türkiye yolgeçen hanı değildir" ifadesini kullandığını,  "Sosyal medyaya ben hiç olumlu bakmıyorum" şeklinde konuşan Erdoğan’ın, Meclis'in açılmasıyla birlikte sosyal medya çalışmasının yapılması gerektiğinin altını çizdiğini,  

***********************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu’nun 2020 yılında en çok kabuklu fındık üretimi yapan şehirleri açıkladığını,  Ordu’nun, 197 bin 230 ton fındık üreterek birinciliği sürdürdüğünü, Samsun’un 123 bin 555 ton ile ikinci, Sakarya 91 bin 397 ton ile üçüncü sırada yer aldığını,  Giresun’un ise 84 bin 167 ton ile dördüncü sırada yer aldığını,

***********************************

 x-Ordu ve genelinde etkili olan sağanak yağışlar  sırasında 19 ilçede 54 iş makinası, 10 kombine, 8 vidanjör, 5 kuka, (Açıcı ve Çekici iş makinası) 68 kamyon-kamyonet, 48 su tankeri ve toplam 361 personelinin görev yaptığını,

***********************************

x-Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenlenen 32. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda klasik yay bireyselde altın madalya kazanan milli okçu Mete Gazoz’un, 26-29 Ağustos'ta Ordu 19 Eylül Stadyumu'nda düzenlenecek olan Minikler Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası Zafer Kupası'nda, sahne alacağını, 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız