HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Eylül 2021 Salı Saat: 09:52

ŞAHİN; “BİZE BIRAKIN, BİZ YAPARIZ!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin, Ordu Turizmine ivme kazandıran Teleferik için değerlendirmelerde bulundu. Başkan Şahin, Belediye Meclis Üyesi Sami Torun ile birlikte parti binasında düzenlediği basın toplant
ŞAHİN; “BİZE BIRAKIN, BİZ YAPARIZ!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin, Ordu Turizmine ivme kazandıran Teleferik için değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Şahin, Belediye Meclis Üyesi Sami Torun ile birlikte parti binasında düzenlediği basın toplantısında teleferiğin bakımı konusunda ki iddiaları gündeme getirdi.

“YAPAMIYORSANIZ BİZE BIRAKIN, BİZ YAPARIZ”

Bakıma alınması planlanan teleferik için, Büyükşehir Belediyesine yüklenen Şahin; “Büyükşehir Belediyesi artık işini yapamıyor. Yani 4 milyonu borçlanır yaptırırsınız, yapamıyorsanız bize bırakın biz yaparız” dedi.

“TORUN, BÜTÜN ENGELLEMELERE RAĞMEN TELEFERİĞİ HAYATA GEÇİRDİ”

Şahin, yaptığı konuşmada; “Bundan 10 yıl önce ilin CHP’li belediye başkanı Seyit Torun, Ordu turizmine katkı sunayım, dağın eteğine teleferik kurayım, turizme katkıda bulunayım düşüncesiyle yola çıktı. Dönemin o zaman ki siyasileri hatta Kültür ve Turizm müdürü olmaz dedi. Burada tarihi eser var dedi. Yine o dönemde bu yatırıma çok para verilir mi dediler. Borçlar varken dendi ama başkanımız Seyit Torun, bütün englellemeler ve eleştirilere rağmen teleferigimizi hayata geçirdi.

“BORÇLANMALAR BİZİ TATMİN ETMİYOR”

Ordu daha sonra Büyükşehir Belediye olunca bu çok para kazandırıyor dediler. Kültür müdürü dedi ki sadece teleferik için tur otobüsleri duruyor dedi. Esnaf canlandı, turizm canlandı. Bugün iyi tanıtım yapılırsa aylık 1 milyon yolcuya ulaşabiliriz. Sonra birden bire durdu ne olduğunu anlamadık. Geçenler de açıklama yapıldı.

Bunun üzerine araştırma yaptık. Sonra dendi ki bakımı var ama para yok. Büyükşehir Belediyesi bu paraları bulamayacak bir yapıda değil. Her ay meclis toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı borçlanma yetkisi istiyor ama ne olduğu belli olmayan cari harcamalar denilen borçlar bizi tatmin etmiyor” diye konuştu.

“BU PARA KİMİN CEBİNDEN ÇIKACAK?”

Şahin, konuşmasının devamında ise; “Son meclis toplantısında gündem dışı ek madde olarak meclise sunulan borçlanma yetkisi daha sonra aslında anlaşıldı ki bunun Belde Otel için tazminat olarak ödenmesi için harcanması gerektiği anlaşıldı.

Belde otel arazisine yoğunluk artısını yapan AKP Belediyesi idi. Yıkım yapılırken bunun böyle olacağını bilmiyorlar mıydılar? Bu para kimin cebinden çıkacak? Bu yönetim verdiği sözlerin tamamen tersi yönde işlem yapmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi artık işini yapamıyor. Yani 4 milyonu borçlanır yaptırırsınız, yapamıyorsanız bize bırakın biz yaparız. Önümüzdeki seçimlerde zaten CHP iktidar olacaktır” şeklinde konuştu. (Haber: Şafak DELİÇAKAR)

Anahtar Kelimeler : ŞAHİN;, “BİZE, BIRAKIN, BİZ, YAPARIZ!”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız