HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Aralık 2016 Pazartesi Saat: 09:48

110 öğrenciye bisiklet dağıtıldı

Ünye Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında 12 lisede toplam 110 bisiklet öğrencilere dağıtıldı
110 öğrenciye bisiklet dağıtıldı

Ünye Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında 12 lisede toplam 110 bisiklet öğrencilere dağıtıldı.

Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, makamında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile bu çalışmayı yürüttüklerini söyledi.

Ünye’de 12 lise öğrencisine hareketli hayat için 110 bisiklet dağıtımı yaptıklarını belirten Erdem, “Ordu Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 9, 10 ve 11. sınıflarda okuyan ortaöğretim öğrencilerine başarı ve ihtiyaç durumları göz önünde bulundurularak bisiklet dağıtımı hedeflenmiş olup, 12 Ortaöğretim (lise) kurumumuza 110 bisiklet dağıtımı yapılmıştır. Bu bisikletlerimiz öğrencilerimize münhasır gelmiştir”  dedi.

2015-2016 eğitim ve öğretim yılında “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında yapılan çalışmalara ilişkin Erdem, “Seçmeli fiziksel etkinlikler dersinde kullanılmak üzere okullarımıza yine Sağlık Bakanlığı tarafından bisiklet dağıtımı yapılmıştı” diye konuştu. (Ünye KENT Haber) 

 

Anahtar Kelimeler : 110, öğrenciye, bisiklet, dağıtıldı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız