HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Ekim 2021 Perşembe Saat: 09:36

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR

Göreve geldiği günden bu yana Ordu’da birçok projeye imza atan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, tamamlanan ve devam eden 144 projeyle Ordu’nun kaderinin değişeceğini söyledi.   Ordu’da halen inşaatı devam e
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR

Göreve geldiği günden bu yana Ordu’da birçok projeye imza atan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, tamamlanan ve devam eden 144 projeyle Ordu’nun kaderinin değişeceğini söyledi.

 

Ordu’da halen inşaatı devam eden veya tamamlanmak üzere olan yaklaşık 8 milyar liralık 347 adet devlet kamu yatırımı bulunuyor. 347 projenin 144’ü Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülüyor.

Ordu Valisi Tuncay Sonel başkanlığında yapılan İl Koordinasyon Kurulu toplantısında verilen bilgiye göre, 2021 yılı Eylül ayı sonu itibariyle il genelinde devlet kamu yatırım projesi sayısının 347, bu yatırımların toplam proje bedelinin yaklaşık 7 milyar 982 milyon TL olduğu belirlendi.

Yatırımcı kurum ve kuruluşların İl Yatırım Takip Sistemi’ne (İLYAS) girmiş olduğu verilere göre, Ordu’da yürütülen 347 adet kamu yatırım projesinden 175 adedinin devam ettiği, devam eden bu projelerin 144’ünün ise Ordu Büyükşehir Belediyesi ait olduğu açıklandı.

GÜLER’DEN 3 UYARI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise yaptığı konuşmada, ”Ordu, ileriki dönemlerde iklim değişikliğinden dolayı nüfus olarak daha da artacak. Bizim şimdiden altyapı, gıda güvenliği ve su konusunda hazırlık yapmamız lazım. Bu üç noktada biz bir teyakkuz içinde bulunursak iyi olur diye düşünüyorum. Bu noktada bizim çok iyi koordinasyonumuz var. Valimiz sağ olsun çok şanslıyız bu noktada. Sizler de öylesiniz. Bu birlikteliği uygulamada da gösteririz inşallah” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : BÜYÜKŞEHİR, ÇALIŞIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız