HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ekim 2021 Cumartesi

BAYRAM DOLU DOLU YAŞANACAK

Altınordu Cumhuriyet’in 98’inci yılını birbirinden renkli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor.  Altınordu Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırladığı programlarda resmî törenlerin yanı sıra konser, bisikletli fener




Altınordu Cumhuriyet’in 98’inci yılını birbirinden renkli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor.  Altınordu Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırladığı programlarda resmî törenlerin yanı sıra konser, bisikletli fener alayı gibi bir dizi etkinlik düzenlenecek.
Bayram coşkusunun tüm ilçeye yansıması amacıyla Altınordu Belediyesi tarafından organize edilen kutlama programı 29 Ekim günü saat 14’de Atlı Spor Kulübü Atlı Geçiş Töreni ile başlayacak, ardından saat. 18.30’ da bisikletli fener alayı ve bayrak taşıma yürüyüşüyle devam edecek.
Cumhuriyet Şöleni etkinlikleri kapsamında bugün saat 19.30’da ise sevilen sanatçı iyilik hareketi kurucusu Haluk Levent konser verecek.
Sevilen şarkılarını geceye özel olarak seslendirecek ünlü sanatçı Haluk Levent ile birlikte Altınordulu’lar Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşayacak.
Konser öncesi Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören de vatandaşlara aşı uyarısında bulundu. Tüm tedbirlere uyulması için Altınordulu’lardan da duyarlı olmalarını maske mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını isteyen Başkan Tören: “Hedefimiz, Altınordu’da yaşayan tüm bireylerin mutlu, huzurlu ve yaşamın tüm güzelliklerini doyasıya yaşayabilmesi” dedi.
Altınordulu’ları fener alayı ve konsere davet eden Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Milletimizin yedi düvele karşı verdiği destansı bir mücadelenin ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Cumhuriyetimizin 98. yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu sebeple gerçekleştireceğimiz fener alayında, Cumhuriyet Yürüyüşümüzde ve Haluk Levent konserimizde tüm hemşerilerimizle buluşmayı temenni ediyor, tüm halkımızı bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : BAYRAM, DOLU, YAŞANACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız