HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Kasım 2021 Salı Saat: 09:24

MESLEK LİSELERİ GELECEK PROJESİNDE BULUŞTU

Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak hem ulusal kalite etiketleri hem de Avrupa kalite ödülü alan okul öğrencilerin faaliyetleri ile kendilerini geliştirmeye devam ediyor. Proje hakkında bilgi veren Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu
MESLEK LİSELERİ GELECEK PROJESİNDE BULUŞTU

Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak hem ulusal kalite etiketleri hem de Avrupa kalite ödülü alan okul öğrencilerin faaliyetleri ile kendilerini geliştirmeye devam ediyor.

Proje hakkında bilgi veren Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Proje Danışman Öğretmeni Bünyamin Kıvılcım; “Meslek İçin Gelecek, Meslek Liseleri ile Gelecek Projesinde meslek liselerinin ürünlerini sergilemeleri, proje tabanlı eğitim ve toplum farkındalığı hedeflenmektedir. Teknoloji çok hızlı gelişmektedir ve okullar bu gelişmelere ayak uyduramamaktadır. Bu sorunların çözülmesine katkı sağlayabilmek için 10 yurt içinden 15 yurt dışından meslek lisesi öğretmenleri bir araya geldik. Okullarımızda yaptığımız özgün tasarımları her platformda sergileyip kamuoyunun dikkatini çekeceğiz. Eğitim faaliyetlerinde son yıllarda epey ilerleme kaydeden meslek liseleri proje tabanlı öğrenmede kendilerini ispatlamış durumdadırlar. Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak okulumuz proje tabanlı öğrenmeyi hayata geçirmiş olup Avrupa’nın ve ülkemizin en prestijli meslek liseleriyle birlikte e-Twinning projeleri yürütmeye devam etmektedir. Projede İspanya’nın Polonya’nın ve Türkiye’nin önde gelen meslek liseleri yer almakta olup başarılı çalışmalara imza atılmaktadır” dedi.

Anahtar Kelimeler : MESLEK, LİSELERİ, GELECEK, PROJESİNDE, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız