HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Kasım 2021 Pazartesi Saat: 09:48

BAŞKAN TEPE, HEYELAN BÖLGESİNDE

Gülyalı ilçesine bağlı Alibey Mahallesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen heyelanın ardından Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe heyelanın olduğu bölgede incelemelerde bulundu. Heyelanın oluştuğu yerde herhangi bir yapının bulunm
BAŞKAN TEPE, HEYELAN BÖLGESİNDE

Gülyalı ilçesine bağlı Alibey Mahallesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen heyelanın ardından Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe heyelanın olduğu bölgede incelemelerde bulundu.

Heyelanın oluştuğu yerde herhangi bir yapının bulunmaması dolayısıyla maddi hasar dışında bir kayıp bulunmadığını belirten Başkan Tepe, ulaşıma kapanan yolun belediyeye bağlı ekipler tarafından sabahın erken saatlerinde ulaşıma açıldığını söyledi.

Alibey Mahallesi Muhtarı Cavit Şahin’le birlikte heyelanın bulunduğu alanda incelemelerde bulunan Başkan Tepe, “Heyelanla ilgili gerekli yerlere bildirimlerde bulunulmuş olup süreci ve gelişmeleri yakından takip edeceğiz. Mahalle halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Öte yandan beton yol ve parke çalışmaları ile ilgili bilgiler de Veren Başkan Tepe, “Önemli altyapı yatırımlarının haricinde 13 mahallemizin tamamında talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda saha çalışmaları yürütmeye devam ediyoruz. Gülyalı Belediyesi olarak sorunları öteleyen değil, programlı bir çalışmayla yerinde çözen bir anlayışla yüzleri güldürmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TEPE, HEYELAN, BÖLGESİNDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız