HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Aralık 2021 Perşembe Saat: 09:23

OSMMMO’DAN İNDİRİM ANLAŞMASI

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası daha önce imzaladığı indirim protokollerine bir yenisini daha ekledi. Ordu Serbest Muhas
OSMMMO’DAN İNDİRİM ANLAŞMASI

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası daha önce imzaladığı indirim protokollerine bir yenisini daha ekledi. Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş ve Fatsa Termal & Spa Otel müteşebbis ortaklarından Şenel Duran ve Yılmaz Şerbetçi tarafından otel konaklama konusunda indirim anlaşması imzalandı.

Fatsa Termal & Spa Otel ile imzalanan protokol gereği;” Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri ailelerine özel otelde yapacakları konaklama harcamalarında %10 indirim uygulanması konusunda indirim anlaşması yapıldı.

Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır Baş; “Oda üyelerimizin ihtiyacı olan mal ve hizmetleri daha uygun fiyata faydalanabilmeleri için böyle bir protokoller imzalıyoruz. İlimizin bu kadar güzel bir tesisinin Ordu’nun tanıtımı açısından daha aktif kullanılmasına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu yüzden Fatsa Termal & Spa Otel ile yapmış olduğumuz anlaşmayla hem üyelerimizin hem de misafirlerimizin daha uygun şartlarda yararlanmalarını sağlamış olacağız. Meslektaşlarımıza yapmış olduğumuz bu indirim protokolünün hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bize böyle bir imkân sağladıkları için de Fatsa Termal & Spa Otel yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : OSMMMO’DAN, İNDİRİM, ANLAŞMASI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız