HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Aralık 2021 Perşembe Saat: 09:51

“ASGARİ ÜCRET OY DEVŞİRME ARACI OLMAMALI”

Türkiye Değişim Partisi Altınordu İlçe Başkanı Serkan Çelik, asgari ücret, fındık fiyatı, gübre fiyatları, sicil affı ve birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Çelik yaptığı açıklamada asgari ücretin siyasi partilerin ben
“ASGARİ ÜCRET OY DEVŞİRME ARACI OLMAMALI”

Türkiye Değişim Partisi Altınordu İlçe Başkanı Serkan Çelik, asgari ücret, fındık fiyatı, gübre fiyatları, sicil affı ve birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Çelik yaptığı açıklamada asgari ücretin siyasi partilerin ben daha fazlasını vereceğim yarışına girdiği belirterek bunun bir oy devşirme aracı olmaması gerektiğini ifade etti.

Devletin asgari ücret konusunda işverene yükü yok mu çok burada devlet baba SSK ve vergi başta olmak üzere işverene destek olmalı diyen Çelik, “Asgari ücret önce çalışanın refah düzeyini yukarı çıkarmalı, TÜİK asgari geçim ücretini açıklamış sendikalar açıklamış bu tutarın altı kabul edilemez” dedi.

ÜRETİCİ EKEMEZ BİÇEMEZ HALE GELDİ

Gübre fiyatlarına gelen zamların ardından fındık üreticisinin ne yazık ki ekemez ve biçemez hale geldiğini belirten Başkan Çelik, “Fındık fiyatı maalesef tüketici fındığı elinden çıkarttıktan sonra değer kazandı. Düşünün virüsün ilacı sizin piyasayı başkası belirliyor, fındığın hakkını üreticiye acilen verilmeli” diye konuştu.

SİCİL AFFI SORUNU DÜZELTİLMEELİ

Hükümetin sicil affını açıklamasına rağmen sicili geçmişte bozulmuş vatandaşların maalesef devlet bankaları başta olmak üzere hiçbir kredi ve benzeri desteklerden faydalanamadığını söyleyen Çelik bu durumun düzeltilmesi gerektiğini belirtti.

ÜLKEMİZİN İMAJI ZEDELENİYOR

Bulgaristan vatandaşlarının bize pahalı onlara ucuz ürünleri alıp ülkelerine dönerken bizim vatandaşlarımız, üzülerek bu durumu seyrediyor diyen Çelik,

“Türk parası değer kaybettikçe ülkemizin imajı her geçen gün zedeleniyor. Sadece fındık Avrupalı ülkelerin tekelinde olsa emin olun dünyanın en zengin ülkesi konumuna gelirdik” açıklamasında bulundu.

KENDİ KENDİMİZE YETECEK COĞRAFYAYA SAHİBİZ

Ülkem endişeli, ülkem umutsuz diyen Başkan Çelik, “Taşa domates çekirdeği düşse fidan veren topraklarda yaşıyoruz, kendi kendimize yetebilecek coğrafyaya sahip olduğumuz halde, öğrenci umutsuz, çiftçi perişan, emekli sefil, aksakallı dedeler endişeli kısacası ülkem umutsuz.

Ancak ben bilirim siz kimsiniz demeden ortak akıl parlamenter sistem geçilir, ise el ele kol kola yaşanabilecek bir ülke haline yeniden gelebiliriz.

Hukukun üstünlüğü sadece benim adaletim değil evrensel hukuk kurallarına uyarsak inanın dışarıdan yatırım alırız” ifadelerine yer verdi.

ÇOK ÜZÜLDÜK!

İmam hatip okulu yanındaki arsanın minibüs, durakları ve mezarlığın bulunduğu yeşil alanın sıfır olduğu, trafiğin en yoğun yaşandığı hastaneler caddesinde bulunan arsa maalesef satışa çıktığını üzüntü ile duyduklarını kaydeden Çelik, bu duruma çok üzüldüklerini söyledi.

BU MEMLEKET BİZİM

Yerel medyaya destek verilmesini isteyen Başkan Çelik, “Ulusal kanallara reklam veren büyük firmalar, kusura bakmayın ORDU ilinde iş yapacak para kazanacak tabela asacak yerel medyaya reklamı çok görecek, ya size reklam verecek yada Ulusala verdiği reklamdan yerel basına pay aktarılacak. Kısacası bu memleket bizim, bu durumdan vazife çıkartmayı değil memleketin yaşanabileceği bir hal alması bizi sevindirir” şeklinde de konuştu.

Sos olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerini anımsatan Başkan Çelik, “Herkes ulusal görevini ve sorumluluğunu bilmeli memleket meseleleri üzerinde o düşünceyle, düşünüp çalışmayı görev edinmeli” ifadelerine yer verdi. HABER: SEMRA GENÇOSMANOĞLU

 

 

Anahtar Kelimeler : “ASGARİ, ÜCRET, OY, DEVŞİRME, ARACI, OLMAMALI”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız