HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Aralık 2016 Cuma Saat: 09:19

“MUHTARLARA ÖNCELİK VERİN”

DAİRE MÜDÜRLERİNE NET TALİMAT;
“MUHTARLARA ÖNCELİK VERİN”

İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda muhtarların şikayet, talep ve önerilerini dinlemek üzere gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı yapıldı.

Toplantıda muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara değer verdiğini belirterek, ”Sizlerin talepleri ve sorunlarıyla yakından ilgilenmek üzere valilikler ve belediyeler bünyesinde bürolar oluşturuldu. Muhtarların istek, dilek ve şikayetleri öncelikle ele alınsın, takip edilsin ve sonuçlandırılsın diye elektronik yazışma sistemi kuruldu.

Her türlü ihtiyaç, dilek ve şikayetleriniz bizim arkadaşlar tarafından kayıt ediliyor. Muhtarlar arkalarında bir kitleyi temsil ediyorlar. Devlet ve millet arasında bir köprüdür. O nedenle öncelik verilmesi gerektiği konusunda dikkat etmemiz gerekiyor.

Daire müdürlerimize, muhtarlarımızın istek, dilek ve şikayetlerini öncelikle ele almalarını ve yapılabilecek talepleri yerine getirmeleri, yapılamayacak olanları da yetkili mercilere iletmeleri konusunda gerekli talimatı verdim” dedi.

 “Türkiye’nin her yerinde seçilen kılcal damarlarını temsil eden, halk ile devlet arasında elçi görevi gören ve halktan doğrudan haber getiren siz muhtarlarımıza önem veriyoruz” diyen Vali Balkanlıoğlu, ”Gelinen makam ve mevkiiler önemlidir.  Vatandaşın sizi seçmesi ve muhtar olarak başında görmesi bizler için de değerlidir. Türkiye geliştikçe, demokrasi, insan hakları belli seviyelere geldikçe bu daha da ileriye gelecek. Muhtarlarımızın ve seçilmiş insanlarımızın değeri daha da artacak” diye konuştu.

Toplantıda, mahalle muhtarları söz alarak, mahallelerinin sorunları ile ihtiyaç ve şikayetlerini dile getirirken, daire müdürleri de muhtarlara kendi taleplerini ilettiler ve kendilerinden istenen ihtiyaç ve şikayetleri de tek tek not aldılar.

Vali İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında, Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen muhtarlar toplantısına,  Vali Yardımcısı Mehmet Erhan Türker, Vali Yardımcısı ve Altınordu Kaymakamı  Niyazi Erten,  Vali Yardımcısı  ve Perşembe Kaymakamı Ahmet Arık, İl Emniyet Müdürü Suat Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, bazı daire müdürleri, ilçe protokol mensupları ile Gülyalı, Gürgentepe, Perşembe ve Kabadüz ilçelerinin muhtarları katıldı. (Ordu Yeni Haber)

 

 

Anahtar Kelimeler : “MUHTARLARA, ÖNCELİK, VERİN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız