HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ocak 2022 Pazartesi Saat: 09:45

ŞANLITÜRK: GAZETECİLER, MİLLETİN VİCDANINI TEMSİL EDER

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü dolayısıyla yayınladığı mesajda, toplumun ortak sesi olmanın ötesinde, milletin vicdanını temsil eden bütün basın mensuplarının
ŞANLITÜRK: GAZETECİLER, MİLLETİN VİCDANINI TEMSİL EDER

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü dolayısıyla yayınladığı mesajda, toplumun ortak sesi olmanın ötesinde, milletin vicdanını temsil eden bütün basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Gününü içtenlikle kutladığını belirtti. 

Başkan Şanlıtürk, mesajında; “Yaşanan gelişmeler sonrasında elde edilen bilginin habere dönüştürülmesi ve kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinmiş tarafsız, özgür ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal gelişmenin sağlanmasında önemli bir rolü vardır” dedi.

Tarafsız habercilik anlayışına daha çok ihtiyaç duyulduğu bir dönemde olunduğuna dikkat çeken Başkan Şanlıtürk; “Medya iletişim teknolojilerindeki hızlı gelişme, görsel ve yazılı basının yanı sıra internet haberciliğini ve sosyal medyanın etkinlik alanını neredeyse toplumun tüm kesimlerine ulaşacak şekilde kuşatmıştır. Bu nedenle doğru ve tarafsız habercilik anlayışına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulur hale gelmiştir” diye konuştu.

Gazetecilerin, milletin duygularına tercüman olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Şanlıtürk; “İlkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen, vatandaş ile yönetim arasında köprü vazifesi gören basın mensuplarımız, bu yönüyle milletin duygularına tercüman olmaktadırlar.

         Bu vesileyle, İlimizde halkımızın gözü kulağı olan, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile görev yapan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, bir kez daha 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız