HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Ocak 2022 Perşembe Saat: 15:08

OBBK’TE PERDELERİNİ AÇIYOR

    Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında “Kamyon” oyunu ile sahne alıyor.   Yarım asrı aşkın süredir perdelerini hiç kapatmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeni
OBBK’TE PERDELERİNİ AÇIYOR

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında “Kamyon” oyunu ile sahne alıyor.

 

Yarım asrı aşkın süredir perdelerini hiç kapatmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, Mehmet Baydur’un yazdığı, Ordu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Orkun Öngen’in yönettiği “Kamyon'' adlı iki perdelik yetişkin oyununu izleyici ile buluşturuyor.

 

DENEYİMLİ İSİMLER SAHNE ALIYOR

 

Zorlu hayat koşulları içinde yardıma muhtaç kalmış kendi çaresizlikleri ile baş etmeye çalışan köylü kesiminin yalın hikâyesini konu edinen “Kamyon” oyununda Ahmet Rıfat Çol (Necati), Cemil Gündüz (Abuzer), Bülent Öztürk (Recep), Bülent Reisoğlu (Zülfü), Ömer Temiz (Zeynel) ve Emrullah Yazıcı (Şaban) gibi deneyimli isimler sahne alacak.

 

Oyunun yönetmen yardımcılığında Nilsu Namlı, sahne amiri kostümde Yeliz Varol, suflöz Yeşim Usta, dekorda Cemal Arslan ve Murat Çavuş, ses-ışık-efekt-müzikte Zafer Bozdağ ve İmdat Akyıldız, aksesuarda ise Aykut Kuzu görev yapacak.

 

90 dakika iki perdelik oyun 14-18-21-25-28 Ocak tarihlerinde saat 20.00’de Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda izleyici ile buluşacak.

Anahtar Kelimeler : OBBK’TE, PERDELERİNİ, AÇIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız