HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ocak 2022 Salı Saat: 09:29

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERMEZ Dünya gözü ile bakanın “Yüzü” gönül gözüyle bakanın da “Özü” gördüğü bu hayatta; hiçbir insan canı yanmadıkça, gerçek yüzünü göstermez.     DEMİŞ DEMESİNEDE “Şehir kü
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERMEZ

Dünya gözü ile bakanın “Yüzü” gönül gözüyle bakanın da “Özü” gördüğü bu hayatta; hiçbir insan canı yanmadıkça, gerçek yüzünü göstermez.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Şehir kültürü çok önemli. Çünkü şehri şehir yapan kültürü. Şehirlerin hafızaları var. Bu hafızalardan bir tanesi de Kirazlimanı Mahallesinde denize girdiğimiz yerdi. Buranın şehir hafızasın da yeri vardı ve biz buraya müdahale etmek durumunda kaldık. Netice de zor bir karardı ve bu kararı aldık ve uyguladık. Oradaki binaları yıkarak yeşil alana çevirdik. Bu yaptığımız çalışmaların epey yansıması oldu. Ama biz o kararlılığı gösterdik. Çünkü korkan insanlar mevcudu korumak isterler. Biz bu mevcudun bu haline izin veremezdik. Bunu yaptık. Çünkü şehir kültürü bunu gerektiriyordu. Şehir aidiyetimiz ve verdiğimiz sözler bunu gerektiriyordu. Bunu yaptık. Hem bir kararlılık gösterdik hem de halkımıza açtık. Şu an da o binaların olduğu alan yeşil alanı çevriliyor. Halkımıza da açtık herkes orada denize giriyor. Özellikle yaz aylarında cıvıl cıvıl çok güzel bir yer oldu.

İşin estetik boyutu çok önemli. Tabyabaşı’nda türkülere konu olan 3 kız heykeli alanını düzenledik. Üzerini kapattık. Öte yandan balık ve fındık temasını işlediğimiz eserleri ilimize kazandırdık. Tahıl Pazarı’nda fındık tartan heykelleri yerleştirerek eski günlerimizi hatırlatan bir alana dönüştürdük. Güzel sahilimize şövaleler koyduk. Bu güzel manzaraları sanatkarlarımız resme dönüştürüyor. Yapılan bu çalışmalarla Ordu’yu daha çok tanıtıyor.(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Yalanı meslek edinenler, işlerini her şartta yüzdürüyor!

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Mustafa SAYLAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

MODA CADDE FOTOĞRAF

Moda cadde fotoğraf ve baskı hizmetleri 40 yıllık tecrübe Coşkun Bülbül’ün önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan  Moda cadde fotoğraf ve baskı hizmetleri, Şarkiye mahallesi Fatma Hatun Sokak NO:9-B adresinde hizmet veriyor.

                214 85 37 ve 233 80 40 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Moda cadde sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Akademi Mühendislik  Makine Mühendisi Kadem Kutlutaş’ın önderliğinde  hizmet vermeye devam ediyor.

                Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde hizmet vermeye devam eden, ve doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Akademi  Mühendisliğe 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Akademi Mühendislik sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

İşletmeciliğini, “Çıraklığını yapmadığın işin patronluğuna soyunma” gerçeğini göz arde etmeyen,  Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişim müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Mislina iletişim sahip ve çalışanlarına  bol kazançlar diliyoruz.

CİHAN  MARKET

Cihan market,  yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini  hoş sohbet İhsan Çoşar’ın  yaptığı Cihan market, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 64 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda gazete satış bayi ve telefon ödeme noktası da olan ve gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerine hizmet veren Cihan markete, 225 13 85 ve 225 09 17 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                “Kalitenin güler yüz ile buluştuğu tek adres’ sloganıyla müşterilerine hizmet veren ve ayrılmaz Çalışan Olgun Türkmen’in de görev yaptığı Cihan Markete hayırlı  kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Her şeyin güçlülerden yana, şakşakçı ile sinyalcilerinde güçten yana olduğu ülke bu! Sade vatandaş isen yandın demektir.  GSM operatörleri bile indirim yapmıyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

İnsan bu! Yaşadığı yerde sorun hep vardır. Kafa ve beyin yorma. Anlama özürlüleri tespih yap kendine, bazen çek bazen de salla gitsin.

 

 

HARBİDEN

Koşarken değil düşerken yanında olanlar dosttur.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Sosyal hizmet yardım sınırlarını zorlayarak, pandemi döneminde her kesime ulaşarak destek olmaya çalıştıklarının altını çizen Altınordu Belediye Başkanı Başkan Aşkın Tören’in, “Bin öğrenciye tablet, 250 binsıcak yemek, 4 bin öğrenciye kırtasiye desteği, 1000 öğrenciye bot ve mont, 1000 araca 50 bin  litre yakıt, amatör spor kulüplerine 5000’er Lira, salgın döneminde düdüklerini bir süre askıya asan hakemler için 500’er Lira, köylü pazarında alın terlerini taşıyan üreticilerin her biri için 500’er Lira ve bu dönemde kepenklerini indirmek zorunda kalan esnaflar için 2 Milyon 500 bin Lira destek sağladık” ifadelerini kullandığını,

*******************************************

x-Türkiye'nin ünlü beyin ve sinir cerrahisi Prof. Dr. Uğur Türe'nin Ordulu olduğunu,

*******************************************

x-Vali Tuncay Sonel’in, ”2021 yılı sonu itibariyle Ordu’daki yatırım projesi sayımız 370’dir. Bu yatırımların proje bedeli ise yaklaşık 8 Milyar 455 Milyon TL’dir. İlimizdeki toplam 370 yatırım projesinin 88 adedi Ordu Büyükşehir Belediyesi ve OSKİ Genel Müdürlüğüne, 71 adedi ilçe belediyelerine, 211 adedi ise yatırımcı il ve bölge müdürlüklerine aittir” diye konuştuğunu,

*****************************************

x-Valiliklere gönderilen en son  genelgeye göre uçakla şehirler arası seyahatte aşısız, aşı sürecini tamamlamayan, son 180 günde Kovid-19 geçirmemiş kişilerden PCR istenmesine devam edileceğini,

*****************************************

x-Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü İbrahim Ortatepe’nin,  “Basın buluşmasını Sayın Ordu Valimizin, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleriyle gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Kendilerine ve katılım gösterdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Basın İlan Kurumu Genel Müdürümüze pandemi sürecinde de yerel basına vermiş oldukları desteklerden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Pandemiden bağımsız olarak dijital bir dönüşüm yaşanıyor. Gazete tirajları kadar, dijital alışkanlıkların da sektörü etkilediğini görüyoruz. Bu programla haber dilinin geliştirilmesi, yerel medyada dijital dönüşüm eğitimleri ve medyayla istişare toplantılarıyla basın sektörüne desteğini ortaya koyuyor” ifadelerini kullanmasının olduğunca dikkat çektiğini,

******************************************

x-Türk-İş'in araştırmasında, aralık ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırının 4 bin 13, yoksulluk sınırının 13 bin 73 lira olarak hesaplandığını,  araştırmaya göre, bekar bir çalışanın "yaşama maliyeti" de aylık 4 bin 926 lira olduğunu,

******************************************

X-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın vakalara yönelik yaptığı açıklamada, ''Salgının her döneminde olumsuz propagandalar yapıldı. Aslında bir “salgın” olmadığı veya durumun kat kat fazla kısıtlama gerektirdiği iddia edildi. Süreci makul şekilde yönetme çabası ise bizi bugün normale yaklaştırdı. NE ENDİŞE NE GEVŞEME! Tedbirle, aşıyla bugünü de aşacağız.'' ifadelerini kullandığını,

******************************************

x-2019'un son haftalarında ortaya çıktıktan sonra bütün Dünya'yı felç eden ve alışkanlıkları değiştiren corona virüsü ile ilgili dikkat çekici bir açıklama geldiğini,  Bilim insanlarının, "Aşı olunmaz ve Omicron varyantı yayılmaya devam ederse, yeni mutasyon olasılığı ortaya çıkar. Yeni varyantın Omicron'dan daha hafif olacağının garantisi yok" dediklerini,

******************************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 2021 yılında, Perşembe, Ulubey, Gürgentepe, Mesudiye, Fatsa, Korgan, Kumru, Aybastı, Altınordu, Ünye, Gülyalı, Çaybaşı, İkizce, Çatalpınar, Kabataş ve Akkuş ilçelerine toplamda 20 adet basketbol ve voleybol sahası yapıldığını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız