HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ocak 2022 Pazar Saat: 14:59

MİLLET İTTİFAKI: HEMEN SEÇİM DİYORUZ

Millet İttifakının Ordu il ve ilçe başkanları, gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulunmak ve çeşitli açıklamalar yapmak üzere basın mensuplarıyla bir Otel’de bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)
MİLLET İTTİFAKI: HEMEN SEÇİM DİYORUZ

Millet İttifakı'nın Ordu il ve ilçe başkanları, gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulunmak ve çeşitli açıklamalar yapmak üzere basın mensuplarıyla bir Otel’de bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin, İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, Demokrat Parti (DP) Ordu İl Başkanı Selçuk Yücesan, DP Altınordu İlçe Başkanı Ertuğrul Koç, Gelecek Partisi Ordu Kurucu İl Başkanı Ali Safa Aydın, CHP Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak ve basın mensupları katıldı. 

Toplantıda bir konuşma yapan CHP’li Şahin, ülkede alım gücü diye bir şeyin kalmadığını belirterek, şu ifadelere yer verdi; “Ekonomik krizin mutfakta yangın çıkardığı bu günlerde bir ev hanımının markette derdini dinledim ve hanımefendi  zamlarla başa çıkamadıklarını ve hayat pahalılığının her geçen gün arttığını söyledi.  Bir kez daha soruyoruz; insanlarımızın gelirleri arttı mı? Geçen sene en yüksek maaşlara ortalama yüzde 25 ile  yüzde 30 civarında zam yapıldı.

Peki sadece gıda da yüzde 60 ile yüzde 120 arasında bir fiyat artışı varken, elde ettiğiniz yüzde 25 ile 30 arasında ise fakirleştiniz demektir. Dolayısıyla ülkede artık alım gücü diye bir şey yok. Ben ekonomist değilim dolayısıyla bu işi  ekonomiyi bilenlere bırakıyorum. Ancak şu kadarını görüyorum ki vatandaşın cebi artık yanıyor.

Ülkeyi yöneten arkadaşlarımız yeni bir model bulduk diyorlar. Bu model dünyada asla uygulanmamış ve hiçbir yerde örneği olmayan, sonuçlarının ne olacağı meçhul olan bir yöntem. Daha doğrusu yöntemi de açıklayamıyorlar da böyle bir yöntem bulduk diyorlar. Bu yeni yöntem değil arkadaşlar bu artık ülkenin yönetilemediğini gösteriyor. Bu yüzden erken seçim değil hemen seçim diyoruz” ifadelerine yer verdi. 

“SANAYİCİLERİN ZARARI KATBE KAT ARTTI”

Sözlerini sürdüren Başkan Şahin, şu ifadelere yer verdi; “Karakışın ortasındayız ve o kadar plansız bir yönetim var ki doğalgaz kesintileriyle karşı karşıya kaldık. Bununla ilgili bana bir mesaj geldi, izninizle sizinle paylaşmak istiyorum.

Mesajda şöyle yazıyor: ‘21.01.2022 tarihi saat 8.00  itibariyle ikinci bir emre kadar fiili doğalgaz çekişlerini yüzde 60 ile sınırlandırılmasına ilişkin gaz kısıntısı konulu müteakip bilgilendirme yazılarımız tarafınıza gönderilmiştir. Eğer siz yüzde 60’tan fazla yakarsanız size ceza yazacağız’ diyor.

Bu bir sanayi kuruluşuna gelen mesaj. Bütün gelişmiş ülkelerde şu vardır; eğer bir enerji krizi var ise bunu önce konutlara yaparsınız çünkü ülkenin üretimini engellemezsiniz. Sanayicilerin zararları o üç gün içinde katbekat arttı” dedi. 

BAŞKAN ŞENTÜRK; “TÜRKİYE ARTIK YÖNETİLEMİYOR”

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bildiğimiz bir gerçek var artık Türkiye yönetilemiyor. Biz İYİ Parti olarak diyoruz ki;  AKP’nin ülkeye zarar vermeyi bırakmaları adına bir an önce sandığa gidelim diyoruz. Ülkemiz şu an ekonomik krizi iliklerine kadar yaşıyor. Bu duruma bir son vermeliyiz.

AKP artık ülkeyi yönetme kabiliyetini kaybetti” dedi. Diğer parti teşkilatları da Başkan Şahin’in ve Başkan Şentürk’ün dediklerine katıldıklarını belirterek, ülke için yeni bir yol çizilmesi gerektiğinin altını çizdiler.

 

Anahtar Kelimeler : MİLLET, İTTİFAKI:, HEMEN, SEÇİM, DİYORUZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız