HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ocak 2022 Pazar Saat: 15:15

UYSAL: TÜRKİYE ÇOK ZOR BİR SEÇİM DÖNEMİNDE

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile birlikte Ordu’ya geldi. Trabzon’da ki programı için Karadeniz’e gelen Uysal’ın ilk durağı Ordu oldu.
UYSAL: TÜRKİYE ÇOK ZOR BİR SEÇİM DÖNEMİNDE

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile birlikte Ordu’ya geldi. Trabzon’da ki programı için Karadeniz’e gelen Uysal’ın ilk durağı Ordu oldu.

DP Ordu İl Başkanı Dr. Selçuk Yücesan’ın organize ettiği toplantıya çok sayıda partili ve STK temsilcileri de katıldı.

Türkiye’nin çok zor bir seçim dönemine girdiğine dikkat çeken Uysal; "Bu seçimler sadece rutin, 4-5 yılda yapılan seçimler değil, aynı zamanda Türk demokrasisinin en zor seçimidir" dedi.

TESK Otelde organize edilen programda Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, gelinen noktada Türk sanayicisine ne elektrik ne doğalgaz temin edilebildiğini savundu. Plansızlık ve öngörüsüzlükle beraber ülkenin içe kapandığını görüyoruz.

Bu seçimler sadece rutin, 4-5 yılda yapılan seçimler değil, aynı zamanda Türk demokrasisinin en zor seçimidir.

Önümüzdeki tercih ya Türkiye, Türk milleti tarihi yürüyüşü içerisinde demokrasi ve hukukunu bugünün dünyasını icap ettirdiği nitelikte donanıma kavuşturacak ya da bir keyfi rejimle beraber, bir keyfi rejimin doğal sonucu olarak bugün hanelerimizde, sofralarımızda her birimizin derinden hissettiği yoksulluğu, işsizliği, enflasyonu, faiz oranlarını, faizi daha da katmerli bir şekilde hissedecek. İktidarın istediği adeta ölmemek üzere dünyaya gelmişler, 'Gitmemek üzere iktidar olduk.' mantığı içerisindeler" diye konuştu.

Uysal, konuşmasının devamında ise; “Türkiye’nin pek çok sahada çok esas problemler olduğunu görmekteyiz. Israrla ifade ediyorum, bugün bu ülkenin orta sınıfı çöküyor, orta direği çöküyor. Yetişmiş insan gücü ve belirli ölçeğin üzerindeki sermayeler sınıfı kendi doğduğu topraklarda bir gelecek hayali kurmuyor, kuramıyor. Eğer bu eşiği bugünkü iktidarın uyguladığı politikaların devam noktasında milletimiz tercih yaparsa, bilesiniz ki Türkiye'den büyük bir beyin göçü, kendi ülkesine küsmüş beyinlerin yurt dışında gelecek aradığı, daha fazla gelecek aradığı bir döneme kapı aralarız. O nedenle biz ısrarla milletimizin gerçek gündemini her gittiğimiz noktada, birileri pembe tablolar çizse de milletimizle paylaşmaya gayret ediyoruz.

Milletin önünde onurlu çıkış yolunu inşa edebilmek adına dünden bugüne taşıdığımız iddiaları, referansları yeniden Türkiye ile buluşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Uysal, buradaki konuşmasının ardından Ordu Organize Sanayi Bölgesi esnaflarını ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin’i ziyaret etti.

 

Anahtar Kelimeler : UYSAL:, TÜRKİYE, ÇOK, ZOR, BİR, SEÇİM, DÖNEMİNDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız