HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Aralık 2016 Salı Saat: 09:21

KAPLAN; “BİR ÖLÜP, BİN DİRİLECEĞİZ”

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Ordu Şubesi Başkanlığı, 17 Aralık’ta Kayseri’de Mehmetçiğe yönelik yapılan kanlı hain saldırıyı kınadı.
KAPLAN; “BİR ÖLÜP, BİN DİRİLECEĞİZ”

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği

 Ordu Şubesi Başkanlığı, 17 Aralık’ta Kayseri’de Mehmetçiğe yönelik yapılan kanlı hain saldırıyı kınadı.

Dernek Başkanı Hasan Kaplan yazılı olarak yaptığı kınama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği mensubu Şehit Aileleri ve Gazileri olarak; 17 Aralık’ta Kayseri de çarşı iznine çıkan 20 yaşındaki gencecik fidanlarımızın bulunduğu otobüse yapılan terör saldırısını şiddetle kınıyoruz.

 

Bizler bir şehit haberi geldiğinde o geceyi uykusuz geçirecek kadar hassas ve bir o kadarda öfke duyan, vatanı için can vermiş, kan vermiş vatan evlatlarıyız. Sivil askerimize yapılan saldırı ülkemize ve milletimize yapılmıştır.

 

Biliriz ki terör; yıldırmak, sindirmek ve korku salmak amacıyla, ülkemizle hesabı olan adları büyük ama teröre sığınacak kadar zavallı olan dış güçlerin işidir. İç ve diş kalleşler bilmelidirler ki hiçbir zaman başarıya ulaşamayacaklar. Milletimizin ve devletimizin gücüyle yok olup gidecekler.

 

Onların hesaplarının aksine toprağa düşen her can; binlerce cana ışık olup, milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştirmektedir. Bu coğrafyada yaşamanın bedelini tarih boyunca ödedik. Tarihte olduğu gibi esaret altına girmeyi reddettiğimiz her dönemde bu bedel çok daha ağır olmuştur.

 

Bir ölüp bin dirileceğiz. Asla ama asla bize verilen senaryoya göre değil; kendi geleceğimizi, kendi kaderimizi kendimiz belirleyeceğiz. Bizler şehit aileleri ve gazileri olarak askerimizin, polisimizin ve devletimizin yanında yer alacağız. Askerimize ve polisimize uzanan elleri kıracağız.

 

Tekrar tekrar şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı, sabır ve metanet diliyoruz. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin.” (Ordu Yeni Haber)

 

 

 

                                                                                                                

 

Anahtar Kelimeler : KAPLAN;, “BİR, ÖLÜP, BİN, DİRİLECEĞİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız