HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Şubat 2022 Çarşamba Saat: 09:27

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER YLANI ALKIŞLAR VE PARAYLA SATARSAN Doğruyu yazan ve konuşanın Deli damgası yediği ülke işte! Bakar da görmezsen mesele yok. Yalanı alkışlar ve parayla da satarsan hiç mesele yok.     DEMİŞ DEMESİNEDE “Amacımız Ordu’
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

YLANI ALKIŞLAR VE PARAYLA SATARSAN

Doğruyu yazan ve konuşanın 'Deli' damgası yediği ülke işte! Bakar da görmezsen mesele yok. Yalanı alkışlar ve parayla da satarsan hiç mesele yok.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Amacımız Ordu’da su sorununu sıfırlamak Bu anlamda çok önemli çalışmalar yaptık. Teknoloji gelişiyor. Bu süreçte hem kaynak üretiyor hem de yatırımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Diğer illeri de görüyoruz, bazı büyükşehirlerde hala tankerle su taşınıyor. Burada önemli olan gelecek yüz yılın Ordu’su. Köy şehir entegrasyonunu yapmaya çalışıyoruz. Bizim hedefimiz şu; şehirlerde ortalama olarak toprağın yüzde 20’sinde, yüzde 70 kadar şehir var. Esas boş olan alanlar yani yüzde 80’ni kırsal. Köy şehir entegrasyonu ile bu mahalleleri şehirle birleştirmek ve ekonomiye katmak. Bunları yaparken kırsal mahallelerde yaşayanların şehir imkânlarından yararlanamama durumunu kültür sanat ile gideriyoruz. Her hafta en az iki üç farklı etkinlik düzenliyoruz. Kültürlü bir toplumumuz var. Aynı zamanda gençleri ve kadınları ekonomiye katmak istiyoruz. Hepsi bir bütün ve bu çalışmaları yapıyoruz.”

(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! “Yarın Güzel olacaksa, bugünün suçu ne?” gerçeği beyinlere yer etmedi gitti.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

MAĞDEN ÇAYEVİ

Tarık MAĞDEN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

                MODİ

TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI

Modi Turizm ve Seyahat Acentesi  yılların tecrübeleri  Ayşen ve Mahmut Özel’in önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Tur organizasyonları, bilet satış noktası ve tatil organizasyonlarının adresi Modi Turizm ve Seyahat Acentesi, Selimiye Mahallesi Lise Caddesi Vakfı İş Merkezi 4-6 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Modi Turizm  ve Seyahat acentesine, 225 18 76  ve 0532 245 15 72 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Modi Turizm ve Seyahat Acentesine, bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

İMREN KURUKAHVECİ

Ordu’da kahve denilince ilk akla gelen yerler arasında yer alan İmren Kurukahveci, yılların tecrübesiyle  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Günlük taze kahvenin satış adresi İmren kuru kahveci, Hükümet caddesi NO: 4-A adresinde hizmet veriyor.

                İmren Kurukahveciye,  214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Sahipliğini hoş sohbet isim Mehmet Akyurt’un yaptığı  imren kuru kahveci sahip ve çalışanlarına, hayırlı ve  bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

NETAŞ TEKNİK SERVİS

Fax, fotokopi, GSM telefonları, telefon santralleri, 2. El telefonları ve cep telefon tamir adresi Netaş Teknik Servisi yılların tecrübesiyle  hizmet vermeye devam ediyor.

                Erol Şengönül’ün önderliğinde Şarkiye Mahallesi Çapulacılar sokak, kalafat iş hanı NO: 10 adresinde hizmet veren Netaş Teknik servise, 225 34 39 ve 0530 326 15 59 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Netaş Teknik servisine, her zaman olduğu gibi bol  kazançlar diliyoruz.

DİLARA ORGANİZASYON

Sahipliğini yılların tecrübesi Orhan Gündoğdu’nun yaptığı Dilara Organizasyon müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Dilara Organizasyon, Zübeyde hanım caddesi Bayram Yürür iş merkezi NO: 1-30 adresinde hizmet veriyor.

                225 28 01, 222 1 777 ve 0533 348 61 60 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Dilara organizasyon sahip ve çalışanlarına, hayırlı ve bol  kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Gecenin sessizliğinde gizli gözyaşı döken  ve çaresizliğini içine gömen bir insan, sadece yaşıyordur, adına yaşamak deniyorsa.

 

 

O GÜN BUGÜN

Gelir ağlar, yaşar anlar ve göçer ağlatırız, adına da hayat deriz. Sınırlı bu hayat adına Hepsi bu işte!

 

 

HARBİDEN

Bir bekleyeni olmalı insanın sen kendinden vazgeçsen de senden vazgeçmeyecek.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Vali Tuncay Sonel’in Ordu’da da artan vakalara yönelik yaptığı açıklamada, “Ülkemiz genelinde olduğu gibi İlimizde de vaka sayılarında artış görülmekte. Her zaman ifade ettiğimiz gibi bireysel tedbirlerimizi ihmal etmeyelim. Maskemizi düzgün bir şekilde takalım. Sosyal mesafemize dikkat edelim. Temizliğimizi hiç ihmal etmeyelim. Aşımızı mutlaka yaptıralım. Hatırlatma dozu aşılarımızı yaptıralım. Virüsle mücadelede önemli tecrübeler edindik. Artık bu tecrübeler ışığında kendi sağlığımızı ve toplum sağlığını koruyacağız inşallah” ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

**********************************

x-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın hız kesmeyen vakalara yönelik yaptığı açıklamada, "Günlük Covid-19 Tablosunda yeni vaka sayısına dâhil olmak an meselesi. Hastalığı hafif geçirecek grupta yer aldığınızı düşünseniz de, bilmediğiniz bir tabloyla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi korumaya çalışın. Yaşlılara ve kronik hastalara karşı dikkatli olun. Aşınızı yaptırın." ifadelerini kullandığını,

**********************************

x-Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın, Altınordu’ya mühendislik fakültesi, Ünye’ye kongre merkezi ve uygulama oteli, Fatsa’ya ise simülasyon merkezi kuracaklarını söylediğini, 

**********************************

x-Ordu Türk Telekomspor’un erkek ve kadın basketbol takımı ile Ordu sporuna renk katmak ve gençleri spora çekmek adına kolları sıvadığını,

**********************************

x-Engelli bireylerin; hastane, eğitim, resmî kurumlar ve rehabilitasyon merkezlerine, özel donanımlı araçla evlerinden alınıp gidecekleri yere ulaşım desteği sağlanan ‘’Engelsiz Ulaşım Aracı” hizmetinden faydalanmak için Altınordu Belediyesi Altınordu Belediyesinin 666 60 80 No’lu ENGELSİZ İLETİŞİM HATTI ve 444 40 52 No’lu çağrı merkezinden randevu alınabildiğini,

**********************************

x-Büyükşehir Belediyesi’nin, 2021 yılı ağustos ayı içerisinde Altınordu ilçesinde hizmete sunduğu Sosyal Market ile dar gelirli ailelerin ihtiyaçlarını giderdiğini,  temizlik, gıda, kıyafet, ev tekstili, kırtasiye gibi birçok ihtiyacın giderildiği marketin, ürün zenginliği açısından ise diğer marketleri aratmadığını,

**********************************

x-Ajans Press’in, We Are Social verilerinden elde ettiği bilgilere göre, Türkiye’nin Sosyal medya kullanımında dünya ülkeleri arasında 33.sırada yer aldığını,

**********************************

x-Ordu’nun son 3 ayda bankalardaki TL varlığı artıran iller sıralamasında yüzde 9,98 artışla 10. sırada yer alırken döviz varlıklarını artıran iller arasında ise yüzde 56,56 artışla 16. sırada yer aldığını,    

**********************************

x-Ordu Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak’ın “Geride bıraktığımız 2021 yılında 25 bini yabancı olmak üzere 400 binin üzerinde turist ağırladık. Bu seneki hedefimizin ise bu sayının ikiye tatlanmasıdır” ifadelerini kullandığını.

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız