HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Şubat 2022 Çarşamba Saat: 14:21

MHP’DE 53. YIL HEYECANI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, partisinin kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu. MHP’nin 53 yıllık şanlı geçmişine dikkat çeken Başkan Şanlıtürk, Cumhur İttifakı sürecinde de MHP
MHP’DE 53. YIL HEYECANI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, partisinin kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu. MHP’nin 53 yıllık şanlı geçmişine dikkat çeken Başkan Şanlıtürk, Cumhur İttifakı sürecinde de MHP’nin etkin rolüne dikkat çekti.

 

Başkan Şanlıtürk, yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi 8- 9 Şubat 1969 yılında Adana kongresinde kurulmuş 53 yıllık bir partidir. Partimizin kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum.

MHP kurulduğu günden bu zamana kadar  devletin bekası, milletin geleceği, birliği ve beraberliği adına yapmış olduğu Siyaseti bundan sonra da devam ettirmektedir.

Kurulduğu günden bu zamana kadar hiçbir fedakarlıktan kaçınmamış bir çok badirelerle sınanmış, imtihan edilmiş, gerektiğinde; darağacına gitmekten gözünü kırpmamış, zindanlarda bedel ödemiş, ama asla devletine milletine küsmemiş bir partinin mensuplarıyız” dedi.

                                                   

“ÜLKÜCÜLERİN MİLLİYETÇİLİĞİNİ SORGULAMAK KİMSENİN HADDİ DEĞİLDİR”

Milliyetçi Hareket Partisi devletin yararına olan her işe kimin yaptığına bakmaksızın destek vermiştir. Bundan sonra da destek vermeye devam edecektir diyen Başkan Şanlıtürk, şöyle devam etti; “Geçmişte sayısız örnekleri olduğu gibi; devletin ve milletin faydasına görmediğimiz konularda en sert eleştiriler yine Milliyetçi Hareket Partisi temsilcilerinden gelmiştir. Milliyetçi Hareket Partisinin ve ülkücülerin milliyetçiliğini sorgulamak hiç kimsenin hakkı da değildir haddi de değildir.

15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra oluşturulan Cumhur İttifakı bağlamında; Cumhur İttifakı protokolüne yazdırmış olduğumuz 2023,2053 ve 2071 hedefleri ile beraber, ilay-I kelimetullah davasının nihai hedef olduğunu belirtmiştir.

 

“5 ANA STRATEJİK HEDEFİMİZLE DEVAM EDECEĞİZ”

Cumhur İttifakı ve cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile atılmış birçok adımlar vardır.

Ayasofya’nın ibadete açılması, Kıbrıs’ta kapalı Maraş‘ın açılması, Karabağ’da can Azerbaycan’a verdiğimiz destekle Karabağ‘ın Ermeni işgalinden kurtulması, Nahçıvan üzerinden Zengezer koridorunun açılmasıyla birlikte inşallah Türkistan’a karayolu bağlantısının yapılması, Doğu Akdeniz’de altı tane sondaj gemisi ile gaz aranması, Ege’de ve mavi vatandan taviz verilmemesi, misakı milli bağlamında kuzey Irak’ta, Libya’da  ve Suriye’de; İdlip‘de, Afrin‘de, Elbap’ta, Münbiç de yapılan terör operasyonları, silahlı kuvvetlerimizde yerlileşme ve millileşme anlamında kendi silahının yapılması ve savunma sanayine göstermiş olduğu büyük başarılar; İHA’lar, SİHA’lar  bunlardan bir kaçıdır.

 

Milliyetçi Hareket Partisinin bundan sonrada yapacağı siyasette de muhterem genel başkanımız Devlet  Bahçeli’nin tüm teşkilatların önüne koymuş olduğu beş ana stratejik hedef Milliyetçi Hareket Partisinin siyasetini özetlemeye yetmektedir” diye konuştu.

 

“DEVLETİN BEKASINI TEHLİKEYE ATACAK KADAR KÖR OLDULAR”

Başkan Şanlıtürk, açıklamasının devamında ise; “Kısaca bu hedefler cumhur ittifakı ve cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, cumhuriyetimizin 100. yılında 100 maddelik toplumun bütün kesimlerini içine alabilecek bir anayasa, Terörle mücadele, milli bir ekonomi modeli ve toplumsal huzurdur.

Zillet ittifakı ve onun bileşenleri sırf AK Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerinden ülkenin ve milletin birliğini, devletin bekasını tehlikeye atacak kadar kör olmuşlardır.

Amerika Birleşik Devletleri başkanlarının; “sizin ekonominizi mahvederim” diyerek ekonomimize yapmış olduğum saldırılar yine “Türkiye’de muhalefeti destekleyerek iktidara yıkacağız” diye açıkça basına söylemeleri ve ayrıca son Amerikan başkanının seçim propagandasında Türkiye hakkında ve iktidar hakkında söyledikleri, Amerika’nın Ankara’ya atadığı son Amerikan büyükelçisi ile İngiliz büyükelçisinin İstanbul Büyükşehir belediye başkanına giderek onunla sık sık yemek yemeleri ve toplantı yapmaları muhalefetle birlikte hareket ettiklerini ve zillet ittifakının kimlerle beraber yol yürüdüğünü göstermektedir” şeklinde konuştu.

 

“HDP’NİN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYANLAR, MİLLETİMİZİN GÖZÜNDEN KAÇMAMIŞTIR”

Başta CHP olmak üzere Millet İttifakı bileşenlerine de yüklenen Başkan Şanlıtürk; “Geçtiğimiz aylarda Türkiye Büyük Millet Meclisinden askerimizin terörle mücadele kapsamında sınır ötesi harekatlara izin verilmesi oylamasında bu siyaset gün yüzüne çıkmıştır.

Atatürk’ün kurmuş olduğu parti, PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP ile birlikte el kaldırmış askerimizin sınır ötesine operasyon düzenlemesine karşı çıkmıştır.

Bu ittifakın bileşenleri bunu da görmezden gelmektedirler.

PKK’nın siyasi uzantısı HDP‘nin değirmenine dolaylı yoldan su taşıyanların milletimizin gözünden kaçtığı zannedilmesin.

2023’te yapılacak seçimlerde milletimiz en doğru değerlendirmeyi yapacak, geçmişte olduğu gibi 2023’te yapılacak bir seçimde de bunlara gerekli cevabı sandıkta verecektir.

“GELECEĞİN ROTASINI CUMHUR İTTİFAKI ÇİZECEKTİR”

Hiç kimsenin şüphesi olmasın Muhterem Genel Başkanımız Doktor Devlet Bahçeli’nin dediği gibi; geleceğin rotasını Cumhur İttifakı çizecektir, geleceğin süper gücü Türkiye olacaktır. 2023’te bir destan yazılacak Türkiye’yi hiç kimse tutamayacaktır.

Allah’a yemin olsun ki nizam-I  alem ülküsünden de, ilay-I  kelimetullah ülküsünden de,Turan ülküsünden de, Kızılelma‘dan da, Türk- İslam birliği ülküsünden de zerre kadar sapmadan aynı hedefe yürüyoruz.

Rabbim ism- i celilini dünyanın her yerine götürmeyi yine bu dualı millete,Türk milletine nasip edecektir. Buna imanımız inancımız tamdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi sadece muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asil kanda olduğunun bilincindeyiz. Ne mutlu türküm diyene!” diye de konuştu.

Anahtar Kelimeler : MHP’DE, 53., YIL, HEYECANI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız