HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Şubat 2022 Perşembe Saat: 11:30

“SANATIN VE SANATÇININ DESTEKÇİSİYİZ”

Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Oksijen Tiyatro ekibi tarafından  sahnelenen “Aşkımızın Adı Fındık Tadı” adlı tiyatro gösterisi beğeniyle izlendi.   Aydın Üstüntaş’ın yazdığı Nurgül Çoluk’un y
“SANATIN VE SANATÇININ DESTEKÇİSİYİZ”

Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Oksijen Tiyatro ekibi tarafından  sahnelenen “Aşkımızın Adı Fındık Tadı” adlı tiyatro gösterisi beğeniyle izlendi.

 

Aydın Üstüntaş’ın yazdığı Nurgül Çoluk’un yönettiği tek perde müzikli yöresel komedi oyunu Fatsalı izleyenler ile buluştu.

 

MÜZİKAL KOMEDİ OYUNU

 

Ordu’nun duayen tiyatro oyuncularının da bulunduğu 15 kişilik bir  kadrodan oluşan ekibin sahne aldığı tiyatro gösterisinde Ordu’da yaşanan bir hikaye canlandırıldı. Birbirlerine husumeti olan iki aile ve o ailenin çocukları birbirlerine sevdalı olmaları ama ailelerin düşmanlığının bitmeden birbirlerine kavuşamayacakları sahnelendi. Tiyatro ekibinin Ordu yöresinin şivesi ile sahnelediği komedi oyun katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi.

 

 

Her zaman sanatın ve sanatçının yanında olmaya, kültür ve sanat etkinliklerini desteklemeye devam edeceklerini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ İnsanlar üzerinde önemli bir etkiye sahip mizah ve drama yollarıyla anlatabilecek olduğumuz tiyatroyu, hemşerilerimizle buluşturuyoruz. Keyifli bir şekilde seyir imkan sunarken tiyatro vesilesi ile 7’den 70’e herkesi bir araya getiriyoruz. Tiyatroyu sevdirmek amacıyla katkıda bulunduğumuz bu tür kültürel ve sanatsal programlara destek vermeye,  sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız