HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Aralık 2016 Çarşamba Saat: 09:40

TOP; “TERÖR YANDAŞLARI BOŞUNA HAYALE KAPILMASIN”

Ordu’da terör olaylarına karşı sivil toplum kuruluşlarının tepkileri çığ gibi büyüyor. Tepkilere Ordu Gölköylüler Derneği de dahil oldu.
TOP; “TERÖR YANDAŞLARI BOŞUNA HAYALE KAPILMASIN”

Ordu’da terör olaylarına karşı sivil toplum kuruluşlarının tepkileri çığ gibi büyüyor. Tepkilere Ordu Gölköylüler Derneği de dahil oldu.

Otogarda ki dernek binasında bir araya gelen yüzlerce üye teröre tepki yağdırdı. Tepki ve kınama eyleminde basın açıklaması yapan Ordu Gölköylüler Derneği Başkanı Enver Top; “İstanbul ve Kayseri ilinde ‘Halk ve Devlet düşmanları, kanımızı akıtmaya; vatanımızı hedef almaya devam ediyor. Mevlid Kandili arifesinde İstanbul’u kana bulayan hainler, Kayseri’de kalleşliklerini bir kez daha göstermiştir. Korkak ve alçakça saldırılar ile milletimizi yıldırmaya, Ülkemizi bölmeye var güçleri ile çalışıyorlar.

Dış güçleri temsil eden provokatörler, birlik ve beraberliğimizi bozup, milletimizi imha etmeye yelteniyorlar. Terörü kendilerine misyon edinen adi, emperyal uşaklar, bu aşağılıkların efendileri ve terör yandaşları boşuna umutlanıp, hayale kapılmasınlar” dedi.

         Çok şükür Türkiye Cumhuriyeti Devleti elinde silah taşıyan, beline bomba saran devlet düşmanlarının hakkından gelecek güç ve yeterliliğe sahiptir diyen Başkan Top şöyle devam etti; “Yaşanılan acılar, milletimizi dağıtamadığı gibi,; tam aksine birlik ve beraberlik ruhunu dahada pekiştirecektir. Milli öfkemiz bu menfur saldırılar ile bilenerek keskinleşmekte ve terörü akıttığı kanda boğmak için kararlı bir hale gelmektedir. Devletimiz teröre ve teröriste de destek veren kim varsa, o hainlerden de adalet önünde acımasızca hesap sormalı. Milletimizin azim ve kararlılığı tüm hesapları boşa çıkaracak, yapılan alçaklığın bedelini en ağır şekilde ödetecektir.

Türk Milleti’ son nefesine kadar milli ve manevi değerlerimizi yaşatmak için canlarını vermekten geri durmayacaklardır. Büyük Türk Milleti’nin bekası için verilen mücadelenin ibadet; ve bu yolda Hakk’a varmanın ise şahadet olduğu bilinciyle, kavgamızı sonuna kadar devam ettireceğiz” diye konuştu.

Top, daha sonra şunları kaydetti; “Aziz şehitlerimizin ruhlarının şad olması için, kanlarıyla bizlere emanet ettikleri vatanımızın bölünmesine asla göz yummayacağız. Unutulmasın ki Milli irade her daim  vatanın bölünmez bütünlüğü için seve seve canını vermeye hazırdır.

Bu vesile ile başta Kayseri ve İstanbul’daki hain saldırılarda şehit düşen güvenlik güçlerimiz  olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kederli ailelerine ve Yüce Türk Milleti’ne baş sağlığı diliyorum. Gazilerimizin en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum.

Şehitlerimizin kanından rengini alan Al Bayrağımız, cihan durdukça semalarda dalgalanacak ve milletimiz ilelebet varlığını sürdürecektir. Terörü bu ülkenin kaderi haline getirmeye çalışanlar, ne ölümün ne de yaşamanın şerefine vakıf olamadan yok olacaklar;  fakat, Büyük Türk Milleti ve kadim Türk Devleti her daim var olacaktır.. “Terör değil;kardeşlik diyen gönüller, kazanacak” (Ordu Yeni Haber)


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız