HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Aralık 2016 Çarşamba Saat: 09:42

“YOLUMUZDAN DÖNMEYECEĞİZ, DİZ ÇÖKMEYECEĞİZ”

Ülkemizde son zamanlarda artarak devam terör olaylarına Ordu Din Görevlileri Derneğinden sert tepki geldi. Ordu Din Görevlileri Derneği Başkanı Ahmet Gündoğdu, düzenlediği basın toplantısında ülkemizde son zamanlarda artarak devam eden t
“YOLUMUZDAN DÖNMEYECEĞİZ, DİZ ÇÖKMEYECEĞİZ”

Ülkemizde son zamanlarda artarak devam terör olaylarına Ordu Din Görevlileri Derneğinden sert tepki geldi.

Ordu Din Görevlileri Derneği Başkanı Ahmet Gündoğdu, düzenlediği basın toplantısında ülkemizde son zamanlarda artarak devam eden terör olaylarına sert tepki gösterdi. Asırlardı devam eden bu savaş haç ile hilalin Hak ile batılın savaşıdır diyen Gündoğdu ‘asla yılmayacağız, yolumuzdan dönmeyeceğiz, diz çökmeyeceğiz, başaramayacaksınız’ dedi.

Birlik ve kardeşlik vurgusu yapan Ahmet Gündoğdu açıklamasında şunları kaydetti:

Öncelikle Ülkemizde yaşanan menfur terör olayları sebebiyle vatan, millet ve mukaddesat uğrunda canlarını feda eylemiş olan aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet,  şehitlerimizin ailelerine ve milletimize metanetler ve sabırlar diliyoruz.

Son günlerde ülkemizde yaşanan menfur terör olayları ve sınırlarımızda devam eden gelişmeleri değerlendirdiğimizde ülkemizin adeta yeni bir kurtuluş savaşı vermekte olduğunu görüyoruz. Anadolu coğrafyasında bulunuşumuzu bin yıldır içlerine sindiremeyen düşmanlarımız haçlı seferleri ile bizi bu topraklardan atmayı denediler olmadı. Kurtuluş savaşında denediler yine başaramadılar. Aynı güçler ülkemizin başına bela ettikleri maşaları olan terör örgütleri eli ile millet varlığımızı bir kez daha tehdit etmektedirler. Bu savaş asırlardır devam eden haç ile hilalin savaşı, hak ile batılın mücadelesidir.

40 yıldır içimizde besledikleri hain maşaları FETÖ teröristleri eliyle 15 Temmuz gecesi giriştikleri işgal hareketini sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük liderliği ve milletimizin her bir ferdinin destansı kahramanlığı sayesinde yine başaramadılar.

Hainler 15 Temmuz gecesi başaramadıkları hain emellerini 15 Temmuzdan bu yana artarak devam eden menfur terör eylemleri ile başarmayı amaçlamaktadırlar. Ülkemizin doğu ve güneydoğusunda devletimizin kararlılıkla sürdürdüğü operasyonlarla bitme noktasına gelen kandan ve gözyaşından beslenen hain ve alçak terör örgütü, geçtiğimiz günlerde önce İstanbul’da, akabinde de Kayseri de yaptığı alçak ve kalleş saldırılar ile milletimizin yüreklerini dağlamıştır. Vatanımızın düşmanları olan haçlıların maşaları olan alçak terör örgütleri bu melun eylemleri ile bizlerde yılgınlık, korku ve ümitsizlik yaratmaya çalışmaktadır. Şunu bütün dünya bilmeli ki bizler asla yılmayacağız, korkmayacağız, ümitsizliğe kapılmayacağız, Üzülmeyeceğiz, çünkü biliyoruz ki Allah milletimizle beraberdir.  “Bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir” buyuran bir dinin gönüllüleri, âlemlere rahmet olarak gönderilmiş bir peygamberin takipçileri olarak her zaman yüce dinimizin emrinde, devletimizin yanında,  milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Özelikle terör olayları ile hedeflenen kargaşa ve kardeş kavgasına milletimizin hiçbir ferdinin itibar etmeyeceğine olan inancımız tamdır. Bizler aynı Allah’a inanan, aynı Kâbe ye yönelen, acısı bir sevinci bir olan kardeşleriz.  Bu günlerde daha çok birbirimize kenetlenmeli daha çok birbirimize sarılmalıyız ki düşmanlarımız amaçlarına asla ulaşamayacaklarını görmeliler. Ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan bu alçakça ve kalleşçe planlar aziz milletimizin feraseti ve devletimizin kudretiyle muhakkak son bulacak ve alçaklar akıttıkları kanda boğulacaklardır. Devletimize ve milletimize bütün dünyanın gözleri önünde cereyan eden bir insanlık dramına sessiz kalmayışının, zalim dünya ya başkaldırışının bedeli terör örgütleri eliyle ödettirilmek istenmektedir. Devletimiz bu kutlu yoldan asla dönmeyecek, milletimiz kadim geleneğinden ve inancından aldığı güç ve kardeşlik ruhuyla masumlara ve mazlumlara kol kanat germeye devam edecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın terör olaylarına ve bütün terör örgütlerine karşı başlattığı milli seferberlik çağrısını yürükten destekliyoruz. Milli ruh, milli seferberliğe dönüşmeli ve topyekûn kardeşliğimizi, birliğimizi iri ve diri tutarak bu alçakça saldırılara karşı koymalıyız. Ayrılığa, gayrılığa düşmeden tefrikaya meydan vermeden el ele hep birlikte bu kutlu yolda yürümeye devam etmeliyiz. Milli şairimizin dediği gibi “girmeden bir millete tefrika, düşman giremez. Toplu vurdukça sineler onu top sindiremez.”

Ülkemiz de binlerce masum cana kıyan alçak ve hainleri lanetliyor, hepsini Rabbimizin kahhar ismine havale ediyoruz. Din görevlileri olarak milletimizin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini iri ve diri tutmaya devam edeceğiz. Allah (c.c) kerim kitabımızda “Kafirler birbirileriyle dayanışma içindedirler. Ancak sizde böyle yapmaz iseniz yeryüzünde zorbalık ve büyük bir baskı oluşur”. Allahın emri gereğince bizler millet olarak el ele gönül gönüle verip dayanışma içerisinde bu zorbalığa ve baskıya hak ettiği cevabı verecek ve asla boyun eğmeyeceğiz.

Ey zalimler ve hainler bilin ki;  asla yılmayacağız, asla yolumuzdan dönmeyeceğiz, asla diz çökmeyeceğiz.

Ey aziz milletimiz! “Gevşeklik göstermeyin, üzülmeyin, eğer inanmışsanız şüphesiz en üstün olan sizlersiniz” buyuran Allah’ın ayeti gereğince Hak davamızda asla ümitsizliğe kapılmadan yürümeye devam edeceğiz. Bilin ki Allah bizimle beraberdir ve zafer muhakkak inananların olacaktır. Bu inanç ve kararlılıkla diyoruz ki; Ay yıldızlı bayrağımız ebediyete kadar semalarımızda dalgalanacak, ezanlarımız kesintisiz göklerde bir nida olmaya devam edecek mazlumların sığınağı, ümmetin umudu ve son kalesi olan ülkemiz ilelebet yaşayacaktır. Allah milletimizi, devletimizi, askerimizi, polisimizi her türlü tehlikelerden muhafaza buyursun dua ve niyazı ile bir kez daha şehitlerimize rahmet milletimize sabır ve metanetler diler”.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız