HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Şubat 2022 Pazartesi Saat: 16:47

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN GÜÇLÜ LİDERLİĞİDİR”

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran; “Karşı karşıya kaldığımız sorunları atlatmamızdaki en büyük güç Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğidir” dedi.
EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN GÜÇLÜ LİDERLİĞİDİR”

 

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran; “Karşı karşıya kaldığımız sorunları atlatmamızdaki en büyük güç Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğidir” dedi.

Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun annesinin cenazesi için Ordu’ya gelen Dışişleri Bakan Yardımcısı Hemşehrimiz Yavuz Selim Kıran, beraberinde Bingöl Milletvekili Fevzi Berdibek, Kırıkkale Milletvekili Remzi Can, Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Geçmiş Dönem Genel Merkez Gençlik Kolları Genel başkanı İsmail Karaosmanoğlu ile birlikte Ak Parti Ordu İl Başkanlığını ziyaret etti.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Türk siyasetine geçmişten bugüne öncülük etmiş, Türkiye’nin çok kritik badirelerinde akil adamlığı ile yön vermiş, katkı sunmuş sembol bir isim efsane bir isim değerli abimiz Fevzi Berdibek (Fevzi Baba) beyi ağırlamak ayrı bir şeref, Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Genel Başkanı İsmail Karaosmanoğlu, 23. Dönem Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz ile birlikte teşkilatımızı ziyaret ederek çalışmalarımızı ve çalışmalarınızı değerlendirmeyi arzu ettik” diye konuştu.

Kıran, son dönemde Dünya’nın ve Türkiye’nin özelikle pandemi ile birlikte baş döndürücü hızla değişim ve dönüşüme şahit olduğunu belirterek, “Partimiz kurulduğun günden, geçmişten bugüne Türkiye çok çetin badireler atlattı ve atlattığımız badire bir sonraki badire bizleri daha büyüğü ile karşı karşıya bıraktı. Bugünde bu çetrefilli sorunların ortasındayız, göbeğindeyiz diyerek bizim en büyük avantajımız ve gücümüz Ak Parti kadroları olarak bugüne kadar bu çetin badireleri atlatmış kadrolar olmamızdır” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bugünde aslında karşı karşıya kaldığımız sorunları atlatmamızdaki en büyük güç bu dayanışmamız birlikteliğimiz ve Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliği ve Cumhur ittifakının buna da gösterdiği siyasi iradedir diyen Kıran,  “Bu yüzen elbette bu sorunları çözmemizden önce sorunları doğru tespit etmek ve teşhis etmekte bize düşüyor, sorunlar aslında bir eksiklik değil çok büyük bir kazanım Ak Parti kadroları olarak, bizlerde bürokratik kademelerde, sorunlarımızı bi hakkın doğru şekilde tespit ediyor, önümüzdeki dönemde bu tespitler doğrultusunda etkin adımlarla sonuç odaklı çalışıyor ve neticeler alıyoruz. Cumhurbaşkanımızın ve Cumhur ittifakının çok büyük bir kararlığı var o yüzden umutsuz olmamız için hiçbir neden yok” açıklamasında bulundu.

Bakan yardımcısı Kıran, “Biz sorunlarla karşılaştığımızda teslim olan bir kadro değiliz hiçbir zamanda olmadık. Aksine her sorunun üstüne giden ve her sorunu kendi kapasitesi ile kendi birikimi ile çözme kararlılığını ortaya koymuş bir siyasi hareketiz. Bugün yakın coğrafyamıza baktığımızda Suriye, Irak, İran, Libya yukarıda Kafkasya Rusya, Ukrayna bunların hepsinin doğrudan Türkiye ye etkileri var, sonuçları var,  biz yakın dönemde çok daha büyük sorunları başarı ile geride bırakmış bir ülke olarak bundan sonraki karşılaşacağımız her sorunda inşallah rahatlıkla atlatacağız yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim” ifadelerine yer verdi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız