HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Şubat 2022 Salı Saat: 15:17

KIRSALDA BULUNAN CANLAR DA UNUTULMUYOR

Ünye Belediyesi sokak hayvanlarına yönelik düzenli besleme çalışmalarını sürdürüyor. Beslenme noktaları düzenli olarak kontrol edilirken sürekli olarak gıda takviyesi gerçekleştiriliyor. Hem Sıcak Yuva, Hem Düzenli Beslenme
KIRSALDA BULUNAN CANLAR DA UNUTULMUYOR

Ünye Belediyesi sokak hayvanlarına yönelik düzenli besleme çalışmalarını sürdürüyor. Beslenme noktaları düzenli olarak kontrol edilirken sürekli olarak gıda takviyesi gerçekleştiriliyor.

Hem Sıcak Yuva, Hem Düzenli Beslenme

İlçenin birçok noktasında sokak hayvanlarına sıcak yuva imkânı sağlayan Ünye Belediyesi, düzenli besleme çalışması da yürütüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak canlarına mama desteğinde bulunurken oluşturulan besleme alanları düzenli olarak kontrol ediliyor. Kış mevsiminde yemek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının beslemesi ekipler tarafından yapılıyor.

Şehir merkezinde ve kırsal alanlarda başıboş sokak hayvanlarına yiyecek desteği sağlanırken yaralı ve yardıma ihtiyacı olan hayvanlar ise veteriner kontrolü için toplanıyor. Hayvanlar tedavisinin yapılmasının ardından yeniden doğal yaşam alanlarına salınıyor.

Küpesiz ve Saldırgan Köpeklere Ekiplerden Anında Müdahale…

İlçenin cadde ve sokaklarında dolaşan saldırgan ve küpesi bulunmayan sokak hayvanları Ünye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce oluşturulan ekip tarafından toplanıyor. Küpesi bulunmayan sokak hayvanları veteriner kontrolü için Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Hayvan Sağlığı Müdürlüğü ekiplerine teslim ediliyor.

Saldırgan hayvanlar ise olası bir tehlikenin önüne geçilmesi amacıyla yine aynı ekipler tarafından toplanarak kontrol altına alınıyor.

 

Anahtar Kelimeler : KIRSALDA, BULUNAN, CANLAR, DA, UNUTULMUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız